С два мача днес ще бъде завършен петия кръг в

...
С два мача днес ще бъде завършен петия кръг в
Коментари Харесай

Ще запише ли Етър първата си победа за сезона

С два мача през днешния ден ще бъде приключен петия кръг в българското футболно състезание. На стадионите във Велико Търново и Коматево сигурно ще бъде доста забавно.  ЕТЪР - БЕРОЕ (ДНЕС, 19,00 ЧАСА)

Домакините са единственият тим, който към момента няма точка в своя актив, само че към този момент означи своя първи гол предходната седмица при загубата с 1:2 от Черно море. Преди това пък „ болярите “ изгубиха още от Славия и Лудогорец, като инкасирали общо 8 попадения досега. В състава на треньора Емануел Луканов след наказване се завръща Георги Ангелов, до момента в който Илкер Будинов е с контузия и остава под въпрос.

В страхотна форма за Берое се намира френският нападател Вини Трибуле, който означи четири от общо петте гола за отбора. Интересно е, че във всички четири мача старозагорци бяха тимът, който отстъпваше самодейността, само че пък тази тактичност на аржентинският треньор се оказва печеливша. Миналата седмица трите точки бяха записани при домашен триумф над новака Крумовград. Като цяло отборът е с три победи и единствено една загуба досега, като и при трите триумфа тимът позволи единствено един гол. През предходната седмица старозагорци се разделиха с капитана си Симеон Мечев. След изтърпяно наказване в състава пък се завръща Жорди Говеа.

Предвиждането ни е за доста оспорван мач, в който домакините да съумеят мъчно, само че сладко да стигнат до първата си победа за сезона. ПРОГНОЗА: 1 2,25

 

КРУМОВГРАД - ЦСКА 1948 (ДНЕС, 21,15 ЧАСА)

Домакините остават с трите точки, завоювани против първенеца Лудогорец, защото последваха три следващи загуби от ЦСКА, Черно море и Берое. Интересното е, че паднаха по четири гола в двете семейства досега на Крумовград против „ орлите “ и „ моряците “. Треньорът Неманя Миланович, няма кадрови проблеми с контузени или осъдени играчи, тъй че може да разчита на най-благоприятен състав.

Гостите към този момент позволиха първа неверна стъпка през сезона и то против непредвиден съперник – 1:1 в семейството си на Хебър Пазарджик в предходния кръг, като отборът на Атанас Рибарски даже бе с човек повече на терена. „ Червените “ обаче могат да се похвалят със мощен трансфер. В клуба дойде националът Никола Илиев, който бе един от огромните гении в примаверата на Интер и се чака да дебютира през днешния ден. Европейското присъединяване на ЦСКА 1948 завърши бързо, само че пък почтено. Сега отборът е напълно концентриран върху изявите на локално равнище и през днешния ден ще се опита да се върне на победния път, откакто няма триумф в три следващи мача във всички шампионати. Извън състава за днешния конфликт остават Евгений Сердюк, Райън Бидунга и Неделко Пишчевич, които не престават да лекуват травми.

Предвиждането ни е ЦСКА 1948 да се оправдава за неверната стъпка против Хебър и да се върне само че победния път. ПРОГНОЗА: 2  1,73 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР