С два мача днес приключва вторият кръг от футболната ни

...
С два мача днес приключва вторият кръг от футболната ни
Коментари Харесай

Ще продължат ли с победите Берое и Славия?

С два мача през днешния ден завършва вторият кръг от футболната ни efbet Лига.

В първата среща Ботев (Враца) приема Славия, до момента в който във втората Арда гостува на Берое в Стара Загора.

Началните часове на дуелите бяха изменени от БФС поради горещото време и по този начин този във Враца ще започва в 19:00 часа, а идващият – в 21:15.

БОТЕВ (ВРАЦА) – СЛАВИЯ (ДНЕС, 19:00 ЧАСА)

Домакините потеглиха с провал, откакто отстъпиха пред Локомотив (София) с 0:1, до момента в който „ белите “ завоюваха със същия резултат визитата си на новака Етър във Велико Търново. Сега обаче те са без Емил Мартинов, който е с вирус, както и трайно контузените Георги Търтов и Светослав Вуцов. За наслада на новия им треньор Хосе Мари Бакеро обаче в строя се завръщат Виктор Генев и Натан Гасама. Наставникът на врачани Даниел Моралес още веднъж не взе в групата Мартин Смоленски и новото попълнение Едуардо Кунде, който дебютира в контролата израелския Апоел Петах Тиква (1:1) в петък, само че към момента не е във върхова форма. В такава не са и домакините като цяло, до момента в който победното начало на гостите ще им вдъхне в допълнение самочувствие, тъй че ние предвиждаме „ бял “ триумф във Враца.

ПРОГНОЗА: 2



БЕРОЕ – АРДА (ДНЕС, 21:15 ЧАСА)

Берое продължи с огромната си лятна селекция и тази седмица, когато в Стара Загора дойдоха още двама нови - Сантиаго Годой и Едвин Ласо, но Густаво Каскардо се контузи.  Гостите от Арда пък ще играят в първата си аудиенция с двама новодошли – Джалал Хюсеинов и Принц Ебенезер, откакто започнаха акцията със зрелищно 3:3 против Черно море в Кърджали. Берое от своя страна обърна Пирин в Благоевград на старта до 2:1, само че не убеди с играта си, до момента в който „ сините “ на Александър Тунчев изглеждаха в много по-добра форма. Те играят мощно в Стара Загора и имат единствено 1 загуба в 6-те си турнирни визити тук досега, като завоюваха половината от тях. Очакваме и през днешния ден да се случи същото.

ПРОГНОЗА: 2


Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР