С два жеста и 3:0 си тръгна ЦСКА от Стара

...
С два жеста и 3:0 си тръгна ЦСКА от Стара
Коментари Харесай

3:0 за ЦСКА в Стара Загора

С два жеста и 3:0 си потегли ЦСКА от Стара Загора след мача с " Берое ".

Както " 24 часа " първи написа на пейката на " алените " " седна " 11-годишният Венци от Русе, който бе погубен от гръмотевица на 30 август по време на подготовка на стадиона, а съотборникът му Стилиян се възвръща в болница.

На стадиона играчите на ЦСКА излязоха с фланелки в поддръжка на Петър Хубчев, някогашният ас на " Левски ", който се бори с онкологично заболяване. Агитката на домакините също поддържа някогашния си треньор, който изведе " Берое " до купа и суперкупа и стана почетен жител на Стара Загора поради това.

В 18-ата минута след корнер Амос Юга смъкна топката на Дюкенс Назон и нападателят откри резултата. Секунди по-късно след доста добър пробив на дебютиралия Майкъл Естрада Тобиас Хайнц направи 2:0.

В 62-ата Марселиньо Кареасо откри Тобиас Хайнц вдясно, който незабавно центрира към Джонатан Линдсет в наказателното поле, а норвежецът без закъснение стреля, с цел да порази задачата. Това бе първи гол за Линдсет от началото на сезона.

Домакините се регистрираха с една заплаха в края на първата част, още една при започване на втората, едно избавяне на Бусато и един анулиран гол поради явна засада.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР