С два гола в началото на срещата Борнемут стигна до

...
С два гола в началото на срещата Борнемут стигна до
Коментари Харесай

Ранни голове донесоха трите точки на Борнемут

С два гола при започване на срещата Борнемут стигна до победа с 2:1 при гостуването си на новака Астън Вила. " Черешките " получиха право да изпълнят дузпа още в 45-ата секунда на дуела, откакто Том Хийтън повали Калъм Уилсън. Джошуа Кинг се разписа от бялата точка. В 12-ата минута Хари Уилсън ознаменува дебюта си с гол за 0:2. Пристигналият чартърен от Ливърпул футболист стреля, а рикошет не остави шансове на вратаря на домакините.

Дъглас Луис, който за първи път бе титуляр за Вила след прехвърлянето си от Манчестър Сити, означи почетно попадение в 71-ата минута след страховит удар. Тимът от Бирмингам имаше преимущество по повод владеенето на топката, изключително след почивката. Домакините стигнаха и до някои благоприятни условия за гол, само че не се възползваха от тях.

Борнемут би трябвало да се радва, че приключи първото полувреме с 11 индивида, защото Филип Билинг играеше на ръба. Той получи жълт картон, само че това не го спря да направи серия от остри влизания. Мениджърът на гостите Еди Хауи реши да не рискува и го извади на почивката.

АСТЪН ВИЛА - БОРНЕМУТ

АСТЪН ВИЛА - БОРНЕМУТ 0:2
0:1 - Кинг (2-д)
0:2 - Уилсън (12)

СТАТИСТИКА
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
КЛАСИРАНЕ Премиър лийг 2 кръг, събота 17 август  Астън Вила 1:2краен резулат  Борнемут
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР