С думите, цветовете и музиката на сезона Капана фест в

...
С думите, цветовете и музиката на сезона Капана фест в
Коментари Харесай

Капана фест с богата есенна артпрограма

С думите, цветовете и музиката на сезона " Капана фест " в Пловдив от през днешния ден още веднъж е притегалелното място за жителите и гостите на града. 

Това е осмото издание на форума за миналите четири години, а за този интервал преобразеният пловдивски квартал претърпя доста промени. 

Фестивалът също се трансформира и запазвайки старите хрумвания, прибавя и нови. Пред " Хоризонт " Eлица Мавродиева изясни, че за този сезон фестивалът ще се разполага на две вместо на три подиуми. Третата, обичайната пърформанс сцена, е отпаднала и на нейно място се е появила pop up галерия-капан за изкуство във формата на великански железен капан за мишки.

Инсталациите и този път ще бъдат непокътната територия за всички, които желаят да запазят атмосферата на фестивала в фотоси. Едната от тях се назовава " Звездна ", ситуирана е много високо и е много блестяща, " хубав акцент е към визията на фестивала, на която извънредно доста държим ", добави Елица Мавродиева. 

" Капана фест " е подготвен и с киносалона навън - на площадчето до Джумая джамия. Прожекциите ще стартират в 20 часа. В събота следва Дълга вечер на късото кино с четирима гостуващи режисьори. 

Настоящото издание на " Капана фест " се отличава и с пилотен хартиен базар.

Още за събитието чуйте в звуковия файл.

     
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР