С думи на благодарност бе посрещнат кметът на Тракия Костадин

...
С думи на благодарност бе посрещнат кметът на Тракия Костадин
Коментари Харесай

Костадин Димитров сподели празник на Клуба на инвалида в „Тракия”

С думи на признателност бе посрещнат кметът на „ Тракия ” Костадин Димитров на тържеството на Клуба на инвалида в Пловдив, което се организира обичайно в дните към Международния ден на хората с увреждания.
Прочетете още
„ Високо ценим общуването с Вас. Никога няма да забравим протегнатата ръка и помощта, която ни оказахте, с цел да имаме собствен дом. Благодарни сме, че сърцето и вратата Ви постоянно са отворени за нас, за нашите грижи и проблеми ” – съобщи ръководителят на Клуба Гинка Симонова. Тя напомни, че в него членуват близо 200 пловдивчани от целия град.

„ Радваме се на самодейностите в „ Тракия ” и с наслада се включваме в някои от тях. Не оставате апатичен и към грижите ни за градинките пред блоковете. Всеки месец от пролетта до есента следим с неспокойствие акцията „ Цветен ъгъл ”, споделиха присъстващите на празника. Те бяха безапелационни, че резултатите от работата на Костадин Димитров и екипа му се виждат и всеки ден регионът става все по-уреден, комфортен и зелен.

„ Да сте живи и здрави. Да имате спокойни дни и споделени празници ”, пожела кметът на „ Тракия ” Костадин Димитров и предложения своите домакини да посетят идната „ Весела Коледа в парка ”, която ще се организира за втора година в навечерието на Рождество Христово в Парк „ 2019 ”.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР