С Думи без лъжи Б.Т.Р. поставя седмото парче в своя

...
С Думи без лъжи Б.Т.Р. поставя седмото парче в своя
Коментари Харесай

Любима наша рок банда тръгва на европейско турне

С " Думи без неистини " Б.Т.Р. слага седмото парче в своя " Пъзел " на бандата. За групата следва и турне в Европа, което стартира на 30 май във Виена.

" Думи без неистини " е в албума " Пъзел ", много експресивно рок парче. Изчистен рок със здрава диря. Това е римейк на една ария, която е още в албума " Б.Т.Р. 97 ". Беше под заглавие " Последен звънец ". От години ни се искаше да създадем нов текст, с цел да е по-съвременен. " Последен звънец " е на ученическа тематика. Сега е със съществено обръщение. Много добре се приема песента, тъй като е много експресивна. Опитахме се да оставим ядрото на същинската рок концепция ", коментира Атанас Пенев от Б.Т.Р. в ефира на Bulgaria ON AIR.

На въпрос какво да чакаме от идното турне Илиян Диков отговори, че хората ще видят групата на 30 години, устояла във времето.

" Стартираме на 12 април. Един от първите концерти ще бъде в Plovdiv Event Center. След това се пренасяме в Европа. На 30 май ще бъдем във Виена. Ще приключим турнето на 16 юни в Карлсруе. След това още веднъж се завръщаме в България, с цел да продължим концертите. В Стара Загора на 27 юни ще стартираме стремително българската фаза на това турне. Ще има концерти в Бургас, Варна, Пловдив, Ямбол, Сливен. Големият край е на 20 ноември в " Зала 1 " на НДК ", показа Диков.

Наско пък призна, че причината групата да се задържи толкоз години е любовта към музиката. Предстои и първият им концертен албум, който по думите на Диков е композиция от рок и типичен принадлежности.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР