С Думи без лъжи“ Б.Т.Р. поставя 7-ото парче в Пъзел“-а.

...
С Думи без лъжи“ Б.Т.Р. поставя 7-ото парче в Пъзел“-а.
Коментари Харесай

Б.Т.Р. на турне в Европа с нов сингъл „Думи без лъжи“

С „ Думи без неистини “ Б.Т.Р. слага 7-ото парче в „ Пъзел “-а. Песента, с корав тон и обръщение в текста е дело на Славчо Николов, а аранжиментът е на  Б.Т.Р. 

Видеото с режисьор Боян Карамфилов импонира на твърдия тон на песента и визията за музика на групата. 

Юбилейните концерти „ 30 години Б.Т.Р. “, които стартираха през октомври, 2023 година в зала 1 на НДК провокираха извънреден интерес от страна на публиката и билетите бяха разпродадени доста преди датите на събитията.

Както бяха възнамерявали музикантите те посвещават 2024 година на тяхната годишнина с турне в Европа и България.

Европейското турне започва на 30-и май във Виена и продължава в Цюрих, Лион, Бордо, Памплона, Мадрид, Валенсия, Палма Де Майорка, Карлсруе, Люксембург, Брюксел и Амстердам.

Дни след шествието им в Европа, започва и Националното юбилейно турне на бандата в 7 града в България, с съвършената организация на Artvent. Началото е на 27 юни в Стара Загора, следва 2 август – Варна , 9 август – Бургас, 14 август – Пловдив, 28 август – Плевен и 29 август – Велико Търново. Финалът на турнето е на 20 ноември в зала 1 на НДК.  Билетите към този момент са в продажба в мрежата на Eventim.bg.

Паралелно с турнетата, бандата работи и по първия си концертен албум, който се чака да излезе тази година дружно с юбилейна плоча и диск „ 30 години Б.Т.Р. “ от взаимния им концерт със симфоничния оркестър на МДТ „ Константин Кисимов “ Велико Търново под диригентската палка на маестро Георги Патриков.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР