С ДПС имаме толкова връзка, колкото имат белите мечки с

...
С ДПС имаме толкова връзка, колкото имат белите мечки с
Коментари Харесай

Филип Станев: Няма да делим баницата с ДБ и Изправи се БГ. Ние идваме ! Няма да даваме постове!

 " С Движение за права и свободи имаме толкоз връзка, колкото имат белите мечки с пингвините – едните живеят на единия полюс, другите – на другия “.

Това сподели в предаването " Лице в лице “ Филип Станев от " Има подобен въпрос “ във връзка спекулациите, че зад първия проектокабинет, който предложи партията, се вижда сянката на Движение за права и свободи.

Той удостовери казаното по-рано от Ивайло Вълчев, че Има Такъв Народ ще организира диалози с други партии в новия 46-и парламент, преди да предложи нов състав на държавно управление.

" Ние сме длъжни да извървим пътят на диалози с други партии. Длъжни сме да го създадем поради голямото доверие, което ни дадоха българските жители “, съобщи Станев. И посочи, че виждат като сътрудници обединенията " Демократична България “ и " Изправи се БГ. Ние идваме “.

Представителят на Има Такъв Народ посочи, че няма да се водят договаряния за постове и персони, с цел да не се стига да проблематичното обратно в годините " делене на баницата “, което най-вече нервира хората.

Относно показаната от стратегия на партията при оповестяването на първия проектокабинет той изясни, че това е доста дребна част от програмата им.

За промяната в правораздаването Има Такъв Народ гледали в една и съща посока със съпредседателя на Демократична България Христо Иванов. Те считат, че прокуратурата би трябвало да излезе от правосъдната власт и да премине към изпълнителната.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР