С домашно парти и огромни надуваеми цифри 1 и 5,

...
С домашно парти и огромни надуваеми цифри 1 и 5,
Коментари Харесай

Щерката на Кирил Петков отпразнува 15 г. у дома

С домашно празненство и големи надуваеми числа 1 и 5, торта от безглутеновата витрина на мама Линда и непретенциозно празненство. Така премиерската щерка Ема Петкова отпразнува навършването на 15 години, похвали се тийнейджърката в обществените мрежи.

Ема е второто дете на премиера Кирил Петков и брачната половинка му Линда, а неотдавна стана и основно настоящо лице в скандал с ударната защита на баща си в Американския лицей в столицата. Момиченцето бе част от празненство в образователното заведение във връзка мюзикъла „ Котки ", където родителите ѝ дойдоха с лъскава лимузина, а защитата на премиера шашна родители и деца, присъстващи на тържеството.

Тийнейджърката Ема обаче няма нищо общо с надутите и капризни деца на властта и звездите у нас - скромна отличничка, Ема нямала нищо срещу да чества рождения си ден у дома, научи „ Уикенд”.

За да не станат цел на папараци поради трусовете около оставката на баща ѝ, Ема и фамилията ѝ решили да честват в уюта на жилището си в центъра на столицата, а украсата за дома била определена от майка и щерка дружно. Така вместо с празненство със съученички в лъскаво заведение, Ема се сдобила с домакински ваучър пред фамилните фотографии вкъщи с балони и торта от здравословната сладкарница на мама Линда.

Скромното дете, макар рисковата си възраст, не залита нито по известните за тийнейджърките " усъвършенствания " като хиалурон, прически и провокативни облекла, а пред Ема дъщерята на Анелия Ивон Динева, която е на съвсем същата възраст, наподобява на шантонерка. Ема изцяло разбирала, че обстановката по никакъв начин не е празнична нито за майка ѝ, нито за татко ѝ и нямала срещу да празнува празника си скрита от прожекторите и клюкарите по столичните заведения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР