С домакинство срещу Литекс (Ловеч) завършва успешният сезон във Втора

...
С домакинство срещу Литекс (Ловеч) завършва успешният сезон във Втора
Коментари Харесай

Днес награждават Етър със златните медали във Втора лига

С домакинство против Литекс (Ловеч) приключва сполучливият сезон във Втора лига за Етър. Великотърновският отбор приема “оранжевите ” през днешния ден от 18:00 ч. в последния кръг от шампионата. Гостите, водени от легендата Люпко Петрович, към този момент осигуриха оставането си в групата и двата тима ще играят освободени от мисълта за класиране и точки.

Веднага след мача на стадион “Ивайло ” стартира и тържествената гала по награждаването. Етърци ще получат купата за второто място от представителя на Българския футболен съюз, както и сребърните медали. Както е известно, първият ЦСКА 1948 II няма право на влизане в елита.

Поканени са ред публични посетители за церемонията. Фенклуб “Етър ” пък ще разгласи резултатите от анкетата измежду последователите за Футболист № 1 на сезона и ще награди спечелилия. От “Етър ” са планували още изненади за феновете.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР