С добро нас могат да ни убедят нещо, но със

...
С добро нас могат да ни убедят нещо, но със
Коментари Харесай

Бойко Борисов: ПП лъжат безсрамно, Господ ще ги накаже /видео/

„ С положително нас могат да ни убедят нещо, само че със мощ и напън – в никакъв случай. “ Така Бойко Борисов реагира на слух, популяризиран съгласно него от ПП-ДБ, че ГЕРБ ще поддържат тяхно държавно управление, тъй като щели да ги натиснат извън. „ Няма късмет да подкрепим държавно управление на тези, които за 2 година сътвориха всичко това. В някаква форма на огромна, необятна експертна коалиция всички сме склонни за диалог. Но това, което предизвикаха на бюджета… “, разгневи се Борисов.

„ Като идвах насам, Политическа партия и Демократична България си представяха програмата. Томислав съм го оставил дежурен да слуша с какво ще ни изненадат. Айде, 4 автомагистрали, 5 моста, самолети за Скопие над вас летят. Това го чухме. Питах какво приказват, с цел да реагираме. Той вика – ала-бала. Щели да дават 50 милиарда за Севера и Юга. Дали по 50 или 50? Оставихме им милиард за „ Хемус “, те го похарчиха. В едно студио на аутокю четат единствено те си. Те, в случай че дойдат пред толкоз народ, ще стане да ги пита някой: „ Защо 2 година управлявахте и не направихте правосъдна промяна, ГЕРБ ги нямаше? “ Какво ще му отговорят? Нищо. Ала- бала “, попита водачът на ГЕРБ. „ Въпроси ще има и за производството на жито и царевица, и за скока на олиото и хляба, за инфлацията. Те няма какво да отговорят, по тази причина от студиото си приказват. Срещата с хората носи своя риск – всеки ще те пита каквото му е на сърцето “, добави той.

„ Ние сме учени да сме скромни, набожни хора с морал. Лъжата също е грях. Който лъже по този начин нахално, Господ ще ги накаже. 50 милиарда “, продължи да се възмущава той.

Борисов предвижда, че в случай че е вярна информацията, която има за положението на финансите на страната, до октомври ще би трябвало да се тегли най-малко 10 милиарда дълг. Затова още веднъж настоя МФ да даде цифрите. „ Маса налози махнахме, нарушихме приходната част на бюджета, приходите понижиха, дефицитът отива на 7% и слагаме под риск всичко “, предизвести той.

Лидерът на ГЕРБ призна, че не желае да пропагандира предизборно. „ Ако желаете да се отървем от това знамение, което ни сполетя, вие и вашите фамилии би трябвало да излезете и мощно да ги изгоним. Няма да стане едни да разботим, други да седят и да ни намират недостатъци. Или се хващаме цялата нация и обединени работим да излезем от рецесията, или каквото ни е писано “, добави той.

Обиколката на Бойко Борисов за предизборните мероприятия на ГЕРБ продължава в Кюстендил.

Водач на листата в региона е Христо Терзийски. Бившият вътрешен министър към този момент няколко пъти е първи за ГЕРБ в Кюстендил. Своеобразен хазаин и на това мероприятие бе кметът – Петър Паунов.

Тук сме се събрали хора, загрижени за бъдещето както на района, по този начин и на цялата страна, съобщи той. Според него е основно да се постави завършек на тези тежки времена. И уточни високите цени и инфлацията. „ Срещу нас за първи път срещаме и хора, които живеят от ненавист. Ние не сме душмани и те от нас ненавист няма да получат. И това ги ядосва “ счита кметът. „ Учим се от грешките си, по тази причина ви благодарим, че отгледахте почтени български момчета и девойки, които, връщайки страната на правия път, ще бъдат бъдещето на тази страна и на района ни “, обърна се към множеството симпатизанти на ГЕРБ Паунов.

Той се обърна към хората да организират акцията заредени единствено с положителна сила. „ Трябва да ги победим с гласоподаване, спазвайки закона, а не с апели за принуждение и напрежение. Пред закона всички сме равни. Един живот се мери по делата “, добави още той. И назова Борисов общественик номер едно. Могат да се върнат положителните дни за всеки български жител, счита Паунов.

„ Този потвърдил се екип 4 следващи избора е безапелационен победител в региона. Винаги сме били в топ 3 от листите на ГЕРБ за страната “, уточни Христо Терзиев. И си пожела освен ГЕРБ да е първа политическа мощ в страната, а и партията в региона да е с най-високия резултат от всички листи.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР