С добро нас могат да ни убедят нещо, но със

...
С добро нас могат да ни убедят нещо, но със
Коментари Харесай

Борисов: С добро могат да ни убедят нещо, но със сила и натиск – никога – ВИДЕО

С положително нас могат да ни убедят нещо, само че със мощ и напън – в никакъв случай. Така Бойко Борисов реагира на слух, популяризиран съгласно него от ПП-ДБ, че ГЕРБ ще поддържат тяхно държавно управление, тъй като щели да ги натиснат извън. „ Няма късмет да подкрепим държавно управление на тези, които за 2 година сътвориха всичко това. В някаква форма на огромна, необятна експертна коалиция, всички сме склонни за диалог. Но това, което предизвикаха на бюджета… “, разгневи се Борисов.

Обиколката на Бойко Борисов за предизборните мероприятия на ГЕРБ продължава в Кюстендил.

Водач на листата в региона е Христо Терзийски. Бившият вътрешен министър към този момент няколко пъти е първи за ГЕРБ в Кюстендил. Своеобразен хазаин и на това мероприятие бе кмет – кюстендилският Петър Паунов.

Тук сме се събрали хора, загрижени за бъдещето както на района, по този начин и на цялата страна, съобщи той. Според него е основно да се постави завършек на тези тежки времена. И уточни високите цени и инфлацията. „ Срещу нас за първи път срещаме и хора, които живеят от ненавист. Ние не сме душмани и те от нас ненавист няма да получат. И това ги ядосва “ счита кметът. „ Учим се от грешките си, по тази причина ви благодарим, че отгледахте почтени български момчета и девойки, които връщайки страната на правия път ще бъдат бъдещето на тази страна и на района ни “, обърна се към множеството симпатизанти на ГЕРБ Паунов.

Той се обърна към хората да организират акцията заредени единствено с положителна сила. „ Трябва да ги победим с гласоподаване, спазвайки закона, а не с апели за принуждение и напрежение. Пред закона всички сме равни. Един живот се мери по делата “, добави още той. И назова Борисов общественик номер едно. Могат да се върнат положителните дни за всеки български жител, счита Паунов.

„ Този потвърдил се избирателен екип 4 следващи избора е безапелационен победител в региона. Винаги сме били в топ 3 от листите на ГЕРБ за страната “, уточни Христо Терзиев. И си пожела освен ГЕРБ да е първа политическа мощ в страната, а и партията в региона да е с най-високия резултат от всички листи.

Очаквайте детайлности

Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР