С днешното си гласуване дадохте вот на доверие на Кирил

...
С днешното си гласуване дадохте вот на доверие на Кирил
Коментари Харесай

Георги Марков към ГЕРБ: Днес гласувахте самоубийствено

" С днешното си гласоподаване дадохте избор на доверие на Кирил Петков. " С тези думи Георги Марков прочувствено се обърна към приятелите си от ГЕРБ във фейсбук.

Ето цялостния текст на обръщението му:

„ Уважаеми другари от ГЕРБ,

Останали сме под 600 000 гласоподаватели, за какво ни причинявате такива премеждия, страдания и обезверения с днешното гласоподаване? Моля ви, елате на себе си! Вие знаете ли в действителност какво направихте?

- Вие дадохте избор на доверие с днешното гласоподаване на премиера Кирил Петков. Няма друго пояснение на вашето гласоподаване, одобрявайки неговия министър на защитата. На този Петков, който заповядва на Бойко Рашков да арестува вашия водач, на този Петков, който сподели, че 30 години не сме създали нищо за Северна Македония, а вашият водач направи ослепително европредседателство и вкара Северна Македония в НАТО, на този Кирил Петков, който е най-комичната политическа фигура, освен в демократичната история на България, а изобщо в цялата ни история.

- Вие гласувахте дружно с Политическа партия, партията, която посредством машинно гласоподаване пристигна на власт, в чиито редове са над 40 депутати, свързани с непозната страна, пък било то и Америка.

- Вие гласувахте с партизаните на Сорос от ДСБ - партията-джудже, умъртвила Съюз на демократичните сили, вместо да предложите изключването й от ЕНП.

- Вие гласувахте с последната отломка на Българска социалистическа партия, останала с 26 депутати, която искаше още 2013 година посредством Мая Манолова да ви вкара в политическия гроб. Гласувате с партията, довела ни до две национални произшествия - до Лукановата и Виденовата зима.

- Вие гласувате с някакъв африканец, който има в речника си думи като " пълен гъз ", " медуза " и така нататък Вие гласувате дружно с чалгата на България.

Те желаят да линчуват Бойко, вие си говорите за конструктивност. Думата конструктивност я изхвърлете вечно, другояче ще ни загубите и нас и на идващите избори вместо 600 000 гласоподаватели, ще имате 60 000.

На 13 март имате Национална конференция. Искрено ви апелирам да се извините на вашите гласоподаватели за идиотското гласоподаване през днешния ден, да кажете вечно не на машинното гласоподаване, не на " Америка за България ", не за партизаните на Сорос, не на непознатите посолства, не на Мая Манолова омбудсман, не на назначението на комунистически отрочета по върховете на страната, та и в чужбина, не на Христо Иванов правната нула министър, не на кръга " Капитал ", не на Майдана в България, не на Майдана в ГЕРБ, който изхвърли от редиците ви Цветан Цветанов.

Посипете си главата с пепел, елате на себе си и станете радикална и непримирима съпротива! Искайте избор на съмнение и пратете вечно по дяволите кръга " Капитал ", който ви донесе толкоз беди. “



(От фейсбук, заглавието е на редакцията)
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР