С днешния Световен ден на брадата (2 септември) решихме да

...
С днешния Световен ден на брадата (2 септември) решихме да
Коментари Харесай

Защо брадатите мъже са по-привлекателни за жените, според науката

С днешния Световен ден на брадата (2 септември) взехме решение да разгледаме за какво окосмяването по лицето прави мъжете привлекателни. И явно има повече просвета, в сравнение с си мислите.

От убеденост до симптом на неустрашимост, мъхът на лицето може да ви даде някои огромни преимущества, съгласно специалисти.

И обясненията може да ви накарат да зарежете бръснача си вечно, написа DailyStar.

Според уеб страницата Bossman брадата може да е чудесна за наблягане на лицето ви.

„ Поради разположението си на лицето, брадата може да подчертае линията на челюстта ви, давайки ви тип на почтена за кино звезда. Брадите също могат да ви оказват помощ да прикриете по-слаба брадичка, белези от акне или други проблеми, които могат да ви накарат да се чувствате по-малко привлекателни. ", показват от изданието.

Тези, които се усещат по-привлекателни, стават и уверени. Хората постоянно търсят убеденост в колегата си и брадата може да бъде точното нещо, което да ви завоюва половинка.

Освен увереността, брадите се считат за знак за неустрашимост, защото мощната линия на челюстта е обвързвана с по-високо равнище на тестостерон.

Много дами намират мъжките черти за доста привлекателни, тъй че стартирането на брада несъмнено може да ви помогне в това отношение. Добре поддържаните бради също се свързват с самообладание и зрялост, защото грижата за тях изисква време, ангажираност и поредност.

Известно е, че имат и изгоди за здравето - в това число отбрана на кожата от ултравиолетовите лъчи, понижаване на вероятността от приемане на бактериална зараза и даже помагане на тези с астма, като филтрират праха и полените. Тези изгоди за здравето могат подсъзнателно да ви създадат по-привлекателни за колегата.

Влиянието на медиите и културата също не може да бъде подценено, като брадатите мъже постоянно са показвани като герои. Това оказва помощ да се оформи публичното усещане и значи, че хората свързват брадите с харизма, мощ и прелест.

Действителната просвета даже потвърждава, че дамите постоянно намират мъжете с бради за по-привлекателни, съгласно изследване от 2020 година на Barnaby J. Dixson и Robert C Brooks. След като правят оценка редица фотоси, на които се виждат мъже с друго количество лицево окосмяване, голямото болшинство от дамите откриха момчетата с цяла брада за най-добре изглеждащи.

Жените показват, че мъжете с цели бради за най-здрави и най-подходящи за родители.

На дамите са показани и фотоси на мъже, които са безпрепятствено избръснати, носещи леки наболи косми, гъсти коси и гъста брада. И както се досещате, още веднъж резултатите демонстрираха, че дамите са по-привлечени от тези, които имат някакъв тип окосмяване по лицето.

Така че, в случай че сте необвързани, подготвени да се намерите сътрудник и мислите да си пуснете брада, с цел да се стоплите тази зима, евентуално би трябвало да го извършите.

Превод: GlasNews

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР