С дисонансите на Сатурн печалбите, връзките или начинът ви на

...
С дисонансите на Сатурн печалбите, връзките или начинът ви на
Коментари Харесай

Време е да поканите промените в живота си, Деви

С дисонансите на Сатурн облагите, връзките или методът ви на живот стават комплицирани. Въпреки положителната ви воля, те не могат да ви донесат повече. Провиденческото наличие на Юпитер в Телец ви дава опция да измененията нещата. Чрез събитията и събитията звездата на шанса ви приканва да разширите полето си на деяние. Тя ви предлага да се запознаете с хора, които са с разнообразни от вашите привички. Насърчава ви да употребявате дарбите и качествата си. Уви, шансът постоянно е съпроводен от проблем за решение, ще би трябвало да преодолеете подозренията си. Ако желаете да се възползвате от възможностите, които ще се появят, осмелете се да говорите за себе си и за своите умения. Бъдете малко опортюнистични и бъдете сигурни, че никой няма да ви подлага на критика за това.

Очакваният дребен подтик идва, само че той няма да направи всичко! Деви, желаете ли някои неща да се трансформират? Вместо да се фокусирате върху това, което не е наред, погледнете към многочислените си гении и надскочете себе си! В началото това може да ви се стори невероятно, само че в случай че си дадете време, ще го постигнете със смущаваща лекост. По този метод ще получите удовлетворението, което очаквате. Във финансово отношение всекидневието е обезпечено, само че звездите ви слагат на диета, когато става въпрос за екстравагантното.

Съвет на месеца: За да се развият нещата, проявете храброст и се съгласете да се запознаете с нови хора. Освен това говорете за себе си, за триумфите си и упоритостите си.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР