С директни обвинения към държавния глава от Продължаване промяната започна

...
С директни обвинения към държавния глава от Продължаване промяната започна
Коментари Харесай

”Продължаваме промяната” и Столетницата атакуваха премиера и се зъбиха помежду си

С директни обвинявания към президента от " Продължаване смяната " стартира дебатът за бюджета. " Ставаме очевидци по какъв начин служебният кабинет на президента Радев отхвърля да извърши задължението си да внесе бюджет ", съобщи Венко Сабрутев. " Служебният кабинет не е отговорен, същинският провинен е само и единствено Румен Радев ", безапелационен бе Искрен Митев от Политическа партия.

От партията на Кирил Петков и Асен Василев настояват, че с неналичието на нов бюджет приходите на жителите се замразяват. Служебният министър председател Гълъб Донев прикани Народното събрание да излъчи кабинет, който да изготви проектобюджет.

" Удобно е да се нападна служебното държавно управление в миг, когато прави всичко допустимо, с цел да минимизира резултатите от рецесиите, в които завари страната на 2 август тази година. Обвиненията, че не прави нищо, са безпочвени и целят нещо друго, а не главната задача - да сътвори болшинство и да излъчи държавното управление, което посредством бюджета да дефинира кои ще са политиките, които ще следва ", уточни Гълъб Донев.

" Вие не можете да поставяте условия на Народното събрание и на депутатите, които и да са те ", сподели Корнелия Нинова.

До напрежение се стигна и сред левицата и някогашните им сътрудници в ръководството.

" Колеги от " Продължаваме промяната ", продължавате и през днешния ден да се кичите със обществените достижения на постоянното държавно управление, като желаете обществена политика, внесете един подобен закон ", означи Нинова.

" Защо се обръщате към " Продължаваме промяната ", всичките ви политики гласувате с ГЕРБ и Движение за права и свободи ", отвърна Настимир Ананиев.

А другата гореща тематика - измененията в Изборния кодекс, още веднъж изведе на дневен ред пропукванията в връзките на двете партии. От левицата още предходната седмица обявиха, че се съмняват в честността на машинния избор. Проверка обаче опровергала социалистите.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР