С действията си ДКК ни говори, че екипът няма желание

...
С действията си ДКК ни говори, че екипът няма желание
Коментари Харесай

Министърът на икономиката: От ДКК не следват промяната и работят непрозрачно

С дейностите си ДКК ни приказва, че екипът няма предпочитание да следва смяната и да работи транспарантно. Не знам кой на кого е вдигнал мерника. Изглежда пазят остарелия модел на ДКК. Помним оня половин милиард, който беше изразходен по непрогледен метод. Това е работата на ръководството на остарялата Държавната консолидационна компания ". Това съобщи министърът на стопанската система Даниела Везиева.

„ Преди това никой не ни е съобщил да има проблем. Имаме непрекъсната връзка. Ако е имало потребност от разискване на нещо, постоянно сме реагирали. Тъй че в случай че е имало някакво подозрение за корист е трябвало да го изкоментираме ”, сподели още икономическият министър.
Десислава Атанасова: ГЕРБ няма нищо общо със абсурда в ДКК
„ Този проблем фактически е абсурден и не става въпрос за политически разчиствания на сметки ”, съобщи Десислава Атанасова от...

„ Продължавам да заставам зад това, че решенията, които са взети от Съвета на шефовете, не са по законоустановения ред. Затова свидетелстват и напътствията от комерсиалния указател, които са дадени през вчерашния ден ”, безапелационна е Везиева.

Тя добави, че е разпоредила инспекция по документите, която са качили от ДКК. „ За част от нещата знам, тъй като сме ги коментирали по време на състезанията. Декларацията, която е попълнила госпожа Караданева, е вярна ”, разясни тя по Нова Телевизия. 

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР