С детска работилница и театър издателят Борислава Борисова представи книгата

...
С детска работилница и театър издателят Борислава Борисова представи книгата
Коментари Харесай

С детска работилница и театър издателят Борислава Борисова представи книгата „Щастие за деца“

С детска работилница и спектакъл издателят Борислава Борисова показа книгата „ Щастие за деца " на Лео Борманс, в превод на Мария Енчева: " Очакваме да представим на децата, по малко ексцентричен метод, няктои от историите на книгата, която издадохме - " Щастие за деца ", създател е Лео Бормас, като представлението ще бъде с хартиени кукли, които по-късно децата ще могат да изработят сами, благодарение на Цвета. "

А Цвета се занимава с хартиено изкуство, прави доста планове, които са отдадени на всичко изрязано от хартия, завършено от хартия. " Тази книга доста подтиква игри, усмивки и мисленето на децата в посока благополучие ", споделя Цвета.

Мануела се занимава с куклен спектакъл и всевъзможни форми на театрално изкуство. Тя изигра пред децата история от книгата - за едно малко фламинго на име Минго. " Това е една история за страстите и през интерактивен метод и с кукли, през прекарване, ще се опитаме да стигнем до сърчицата и мозъците на децата. " Филип е наследник на Борислава Борисова.

Най-много харесва книгата " Щастие за деца ", която издава майка му. Най-хубавото за него е, че има поука. В свят, белязан от разлики, е значимо да изградим вътрешна естетика. В книгата " Щастие за деца " на Лео Борманс ще намерите 10 ключа за благополучие. Птици ни учат: да мечтаем;да споделяме щастието с другия;да не се гневим излишно;да даваме и помагаме;да се гордеем с нещата, които умеем;да не се страхуваме;да бъдем любопитни и да не стопираме се учим.

Можеш да полетиш по-високо и да стигнеш по-далеч. Можеш да дадеш криле на смелостта и вярваш в себе си. През облиците на птици създателят размишлява върху нашите желания и цели и избора ни какви да бъдем, върху желанието да се свържем с другия и въздействието на нашите страсти върху здравето и самочувствието ни. В " Щастие за деца " Лео Борманс употребява игрови метод в търсенето на топло гнездо и същинско благополучие. Борманс е публицист, оратор и подстрекател.

Бил e основен редактор на " Klasse " повече от двадесет години. Книгите му, черпещи от правилата на позитивната логика на психиката ( " Световна книга на щастието " ) и напътстващи по какъв начин да поддържаме трайни връзки ( " Световна книга на любовта " ) са интернационалните бестселъри. Сега той обикаля света като " дипломат на щастието и положителното качество на живот ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР