С демонтаж и подмяна на дограмата стартираха ремонтните дейности на

...
С демонтаж и подмяна на дограмата стартираха ремонтните дейности на
Коментари Харесай

Ремонтират емблематично училище в Радомир

С ремонт и замяна на дограмата стартираха ремонтните действия на едно от емблематичните учебни заведения в община Радомир СУ „ Св. св. Кирил и Методий “, оповестиха от Общината.

Фасадата на просветителния обект ще бъде напълно актуализирана, като предстоят действия по полагане на топлоизолационни материали и полимерна драскана мазилка.

Предстои и осъществяване на ремонтни действия на още две учебни заведения в общината- ОУ „ Иван Вазов “ в с. Извор и ОУ „ Христо Ботев “ в село Дрен. Общата стойност на публичната поръчка е в размер на 589 133,37 лева без Данък добавена стойност, а средствата по актуалната процедура са обезпечени от Министерство на образованието и науката.

Ремонтираната инфраструктура на учебните заведения ще способства за по-доброто качество на просветителния и образователен развой, както и повишение на качеството на работната среда на децата, учениците, педагогическия и непедагогическия личен състав посредством обезпечаване на здравословна и функционална просветителна среда.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР