С демонстративното скъсване на оставката си главният прокурор е дал

...
С демонстративното скъсване на оставката си главният прокурор е дал
Коментари Харесай

Цветанов: Днес очаквах да чуя от Бойко Борисов, че не познава Гешев

С демонстративното разкъсване на оставката си основният прокурор е дал отговор на въпросите, които витаеха в обществото, откакто тя беше поискана. Оттук нататък, в идващите дни ще чакаме изводите. Това сподели в предаването „ Делници “ по телевизия „ Евроком “ Цветан Цветанов.

По думите на Цветанов ясното обръщение на Гешев е, че Прокуратурата няма да взе участие в политическия спектакъл и че няма да спре делата и инспекциите с необятен публичен интерес. Както и че прокуратурата ще извърши обективно своята работа за приключването им. „ Видяхме, че е имало и напън, до предишния петък да бъде прекъсната една от инспекциите “, акцентира Цветанов, визирайки абсурда " Барселонагейт ".

„ Може би фактически, както Борислав Сарафов споделяше и прехвърляше виновността на други, прокуратурата се е намесила надълбоко в политическите игри. От това, което сподели Гешев, мисля, че Сарафов е взел участие интензивно в този развой и би трябвало да се дадат отговори от самия него и от всички други участници. Той очевидно дълго време е бил склонен с политиката, водена от господин Гешев. Защо не си е подал оставка? “, запита ръководителят на Републиканци за България " и напомни, че Сарафов е зам.-главен прокурор от 2013 година, а преди този момент оглавяваше Специализираната прокуратура. „ Което значи, че много дълги години той е взел участие в целия този развой “.

На въпрос от водещия елементарно ли Борисов предава приятелите си, Цветан Цветанов сподели: „ Днес чаках да чуя от него, че не познава Гешев “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР