С деколте до пъпа, което напълно разкриваше бюста й, цъфна

...
С деколте до пъпа, което напълно разкриваше бюста й, цъфна
Коментари Харесай

Бунт срещу деколтето на Емилия

С деколте до пъпа, което изцяло разкриваше бюста й, цъфна певицата Емилия в петък вечер на посетители на Слави Трифонов . Шоуменът напряко изпадна в потрес и непосредствено я попита за какво е избрала да се облече по този метод. Въпреки че Емилия на два пъти се опитва да избегне тематиката за провокативния тоалет, с половин уста призна, че го направила по съвет на стилист.



Името му по този начин и не стана ясно, само че дрехата създаваше съществени проблеми освен на Слави, който се чудеше накъде да гледа, на операторите, които се пробваха да снимат гостенката от оптимално надалеч, само че и на самата фолкаджийка, която непрестанно я подръпваше към гърдите си. Усилия и се оказаха напразни, а феновете незабавно скочиха против избора й. „ Когато една жена си демонстрира провисналите голи цици...това е на ниска цена. Направо съм в потрес: разпищолена да пие национална ария! Отвратително, Емилия!”, написа Светлана Стоичкова.



„ Такава срамотия с тази Емилия - по какъв начин можа тъкмо по този метод да се облече? Виждам, по какъв начин оператора се стреми да избегне голотата на тази гостенка!!!! Аз се усещам неловко, пък тя..”, приглася Вера Димитрова. Нейните бранители се броят на пръстите на едната ръка, само че и те признават, че е станал фешън гаф. „ Да, не беше верния метод на обличане! Но нищо провиснало нямаше! Пеенето имайки поради пресипналия глас беше повече от добре. Може би е хронично към този момент и да не е като преди, само че доста завист се излива! Ако деколтето беше по врата друго щеше да бъде изписано”, разяснява Малина Минчева.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР