С декларация от парламентарната трибуна Възраждане“ атакуваха немския канцлер Олаф

...
С декларация от парламентарната трибуна Възраждане“ атакуваха немския канцлер Олаф
Коментари Харесай

„Възраждане“ за Шолц: Политик с падащ рейтинг

С декларация от парламентарната естрада „ Възраждане “ нападнаха немския канцлер Олаф Шолц в „ невиждана груба систематична и нагла интервенция във вътрешните ни работи “. „ Политик с падащ рейтинг безпардонно наруши всички европейски правила като се намеси. И това не бе задоволително – иззе подготвеност от страна на Европейски Съюз и въздейства на двустранните връзки сред България и Северна Мак. За следващ път Германия призна македонската еднаквост и език, и бе направена необективна оценка на промените, осъществявани там “, ядоса се Ангел Георгиев.

Той добави, че канцлерът жестоко заповядал, че не би трябвало да слагаме нови условия за присъединението на Скопие към Европейски Съюз. С такива съдружници имаме ли потребност от врагове, попита депутатът. И добави, че откакто признавали македонския език, не би трябвало ли германците ли да признаят баварски, австрийски и други?

За да разсее подозренията в национално изменничество, вицепремиерът и външен министър Мария Габриел пък трябвало да извика немския дипломат за съвещания за нарушавания на двустранните връзки сред други страни и вмешателство във вътрешната ни политика.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР