С дефиле на дизайнера Том Форд и в присъствието на

...
С дефиле на дизайнера Том Форд и в присъствието на
Коментари Харесай

Tом Форд закри Седмицата на модата в Ню Йорк с бляскаво де...

С дефиле на дизайнера Том Форд и в наличието на Мадона на първия ред бе закрита Седмицата на модата в Ню Йорк, съобщи " Асошиейтед прес ", представена от Българска телеграфна агенция. Едно от най-престижните фешън събития в света стартира на 9 септември.

Мадона бе съпроводена от щерка си Лурдес Леон, а измежду публиката бяха Крис Рок, Ерика Баду, Никол Ричи, Кейти Холмс и други
 Том Форд поздравява гостите на ревюто му в Ню Йорк
Снимка: Reuters

Том Форд поздравява гостите на ревюто му в Ню Йорк.

Моделите на Форд бяха издържани в типичния за 70-те и 80-те години жанр. Те минаха по блестящо осветения подиум под звуците на шлагери от съответното време - Addicted to Love, The Look of Love, Pure/Honey и Take on Me.

Манекените дефилираха с къси кадифени къси панталони, комбинирани с якета в блестящо алено и синьо, изпъстрени с цветя, листа и пеперуди, а някои и с каубойски ресни.
 Моделите на Форд бяха издържани в жанр от 70-те и 80-те години
Снимка: Reuters

Акцент бяха и сребристо-златистите спортни къси панталони и поли в сребристо и ментово, с транспарантни бюстиета. Многоцветни приложения от сърца и звезди украсяваха някои от тоалетите, а част от моделите носеха лъскави високи ботуши на невисок ток.

Дизайнерът даде хрумвания и за афтърпартито: нищожно черно долни дрехи, съчетано с многоцветни якета с пайети.
 Том Форд закри
Снимка: Reuters

Колекциите на Форд всекидневно съдържат модели и за двата пола. За край дизайнерът беше избрал секси рокли с пайети, показани от Бела и Джиджи Хадид, под звуците на Time на Фреди Меркюри.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР