С даряване на кръв в центъра на ВМА започна днешният

...
С даряване на кръв в центъра на ВМА започна днешният
Коментари Харесай

„Откраднат живот“ дарява, за да спасява

С даряване на кръв в центъра на ВМА стартира днешният ден за екипа на „ Откраднат живот “ . Актьорите от най-успешния български медицински сериал поддържаха самодейността за доброволци с персонален образец и присъединяване в кръводарителската акция. Сред известните лица, които приканиха феновете да се включат бяха Владо Пенев, Неда Спасова, Васил Бинев, Ирина Митева, Ернестина Шинова, Диана Димитрова и Димитър Димитров – режисьор на „ Откраднат живот “.
 Владо Пенев NOVA
„ Самата аз  съм имала потребност от даряване на кръв и съм давала постоянно, когато е било належащо. Кръвта е живот и с цел да няма, би трябвало да се подарява кръв. Да окажеш помощ на чужд е най-истинският метод, по който можеш да окажеш помощ “, описа Ернестина Шинова пред камерата на. 
 Ернестина Шинова NOVA
„ Моят екранен воин Иво Фотев е в болница и се нуждае от регулярно кръводарвяване. Реших да оказа помощ и на него “, добави Васил Бинев . Актьорът описа, че с едно даряване на кръв могат да бъдат избавени до трима души, а всеки ден над 600 души се нуждаят от кръв.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР