С държавна заплата е невъзможно да се купи луксозен апартамент

...
С държавна заплата е невъзможно да се купи луксозен апартамент
Коментари Харесай

Радан Кънев: С държавна заплата е невъзможно да се купи апартамент от 250 квадрата

С държавна заплата е невероятно да се купи първокласен апартамент с повърхност 250 кв. м, каквито са си купили български политици. Това разяснява пред Би Ти Ви претендентът за евродепутат на " Демократична България " Радан Кънев. По думите му този факт не се разяснява в хода на абсурда " Апартаментгейт ", написа dnevnik.bg.

``
реклама
Той акцентира, че ръководителят на антикорупционната комисия (КПКОНПИ) Пламен Георгиев, който беше махленски, че не е заявил правилно собствеността си и излезе в отпуск до момента в който тече инспекцията, е трябвало да бъде тестван преди да бъде определен на виновния пост. Издигналите го - парламентарните групи на ГЕРБ и Обединените патриоти, не са си създали труда да ревизират данните, които са обществени, подсети Кънев, който е правист по специалност.
Настроенията измежду дребния и междинния бизнес в страната са унищожителни към властта поради чувството за партиен и държавен рекет, сподели Кънев и добави, че се върви по цехове и заводи и се желаят пари " за успокоение " от името на партийни структури. Моята задача е този яд да не прелее към антиевропейската Българска социалистическа партия, акцентира претендентът за евродепутат.

По думите му Европейският парламент е място за дипломация, а не за " джамбазки номера " и отбрана на " хитреенето ". Той даде образец с гласуването на транспортния " пакет Макрон " с ограничавания, които ще обиден българските превозвачи. " Джамбазки и останалите джамбази късаха ризи и надъхваха електората и сътвориха голямо болшинство против нашия народен интерес ", сподели Кънев и разясни, че до момента в който България е отхвърляла даже рационалното предложение да се усилят осигуровките на водачите, не е могла да реализира компромис за несправедливия текст камионите да се връщат от време на време в страната, даже когато са празни.
" Да променим тоя ганьовски жанр на правене на политика ", прикани Кънев.

В отговор на въпрос десният политик прикани службите да ревизират дали дават отговор на истината изявления в чешките медии за това, че " Еврохолд " възнамерява да купи българския бизнес на ЧЕЗ с финансиране от съветската банка ВТБ, зад която съгласно интернационалния щемпел стоят непознати служби. " ВТБ е основен състезател в трите мегаскандала в България - КТБ, БТК и " Булгартабак ", това явно е банка, която в българските най-малко условия играе меко казано сенчеста, да не кажа подземна игра ", добави той.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 аптекаря (преди 5 секунди) Рейтинг: 3334 | Одобрение: 1039 Добре бе тъпчо, в случай че теглиш заем???? Напиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР