С дълга коса и без дълбоки белези! Нарязаната с макетно

...
С дълга коса и без дълбоки белези! Нарязаната с макетно
Коментари Харесай

Обезобразената с макетно ножче Дебора възкръсна

С дълга коса и без дълбоки белези! Нарязаната с макетно ножче Дебора от Стара Загора си пусна фотоси в обществените мрежи, на които още веднъж наподобява добре и усмивката грее необятно на лицето й.

Фотосесията е снимана в есенна атмосфера, евентуално в планина или парк, като е облечена с пола и късо горнище. На една от фотосите е преметнала и кожено яке. Най-силно на фрагментите се откроява дългата черна коса на Дебора, а по лицето й съвсем не се виждат недостатъци.

Младото момиче от Стара Загора сплоти България през лятото, откакто стана ясно, че е станало жертва на домашно принуждение. Появиха се ужасяващи фрагменти на накълцаното тяло на Дебора, което след това е избавено с 400 шева . Отделно тавата й беше обръсната и младото момиче остана без коса. За насилието бе упрекнат Георги Георгиев, с който девойката имала връзка.

Жертвата се среща с насилника си през септември предходната година в дискотека в Стара Загора. Това е родният град на момичето, там Дебора живее и учи. Георги Георгиев работи в нощния клуб като защита, където двамата се срещат за първи път. Георгиев пуска младото момиче в бара още преди Дебора да е навършила пълноправие, за разлика от нейните връстнички, на които желае пари, с цел да влязат.

През съдбовната нощ маскиран мъж, в който по-късно е разпознат Георги, влиза в жилището на Дебора, бие я и я реже с макетно ножче. Ужасът е проспан от полиция и прокуратура, като в началото даже не е вписан в рапорта за закононарушения през въпросния ден. След като се разбра какво се е случило, Георгиев бе задържан, а Дебора получи мощна поддръжка от цяла България. Тогава мненията на психолозите бяха, че момичето в никакъв случай няма да може да се възвърне от претърпяната ужасна контузия . Ако се съди по фотосите, които Дебора разгласява, това не е тъкмо по този начин.

„ Толкова доста хубост на едно място “, „ Най-красивото и обичано момиче “, „ Уникална “, „ Прекрасна, както постоянно. Винаги сме с теб и те обичаме, Дебке “, „ Уникална и красива! Не спирай да се усмихваш, слънчице “, „ Само напред и нагоре “ и „ Пожелавам ти триумфи. Съпричастна съм с теб. Бог с теб, както и аз “ са единствено част от благите и окуражителни мнения под  последните фотоси в обществените мрежи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР