С чувство на дълбоко уважение към всеки от Вас Ви

...
С чувство на дълбоко уважение към всеки от Вас Ви
Коментари Харесай

Борисов: Нашето място е сред развитите държави

С възприятие на надълбоко почитание към всеки от Вас Ви приветствам по случай Националния празник – 3 март. И през днешния ден продължаваме да следваме техния завет, че нашето място е измежду развитите демократични страни като горда и свободна нация. Това се споделя в известието на премиера Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по случай Трети март.

"Подвигът на Шипка е ослепителен български знак и той вечно остава в паметта и сърцата ни. Той ни дава кураж да се оправяме с днешните провокации, за които повече от всеки път са нужни дипломация и съгласие, мъдрост и разсъдък, съзидателност и такт. Оптимист съм, че народът ни е обединен и дружно ще продължим всеки ден да работим за просперитета на България. Вярвам, че родолюбието ни сплотява повече от всичко и ни пази от всевъзможни опити за разделяне на българското общество ", означи министър-председателят.

Честит празник, България!

Борисов акцентира, че през днешния ден страната ни не води война и би трябвало да поставя старания за това предишното да не бъде забравено и повторено. Той приканва за почтено и отговорно отношение.

"Отговорността ни за бъдещите генерации ни задължава да се държим почтено, да бъдем виновни и да помним, че нищо безплатно не сме получили, а е необходим доста труд и неизменност, с цел да пребъде нашето Отечество. Честит празник! ", уточни още Борисов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР