С чисто нов велосипед се сдобиха брокерите от агенция Хобис

...
С чисто нов велосипед се сдобиха брокерите от агенция Хобис
Коментари Харесай

След томбола Марица подари велосипед на брокери

С чисто нов велосипед се снабдиха брокерите от организация „ Хобис -МП ” с помощта на вестник „ Марица ”. Фирмата е измежду най-верните ни читатели и са наши клиенти от най-малко 20 години. Толкова от дълго време направихме първия си абонамент, че даже не мога да си спомня годината, смее се Мариана Педева. А дали да го подновим в края на всяка календарна година, изобщо не стои като въпрос пред нас, вършим го автоматизирано, добавя брокерката. Дори 80-годишната майка всекидневно дошла в офиса единствено с цел да прочете от край до край обичания вестник.

Името на Мариана Педева бе изтеглено предходната седмица измежду стотиците ни клиенти в обичайна лотария на вестник „ Марица ”. Късмет на брокерката донесе 2-годишният Боян, който тегли жребия. Велосипедът евентуално ще се употребява от по-младия съучастник в организацията - Стоян Педев, само че безусловно ще го опитвам и аз, зарича се енергичната дама.

Стоян възнамерява да слезе от автомобила си и да се качи на колелото още през пролетта, като се затопли времето. В града има чудесна инфраструктура за велотранспорт, тъй че напредването ще е хем елементарно, хем здравословно. Единственият проблем е, че не съм карал велосипед най-малко от 10 години, само че както споделят старите хора - " това не се не помни ", разяснява брокерът.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР