С чисто нов мъж, и то хубавец, се обзаведе водещата

...
С чисто нов мъж, и то хубавец, се обзаведе водещата
Коментари Харесай

След развода: Цветанка Ризова се обзаведе с нов мъж за чудо ...

С чисто нов мъж, и то хубавец, се подреди водещата на " Лице в лице " Цветанка Ризова.



Журналистката от Би Ти Ви дефилира с изискания господин в парка на двореца „ Врана “, където следващата книга на професор Петър Стоянович – за цар Фердинанд, събра за премиера академични преподаватели, публицисти, артисти и министри от държавното управление на Национална движение „Симеон Втори", отпред с някогашния проектопремиер на Има Такъв Народ Николай Василев, написа " Галерия ".

Ризова и кавалерът й общуваха с представителите на другите гилдии, а когато против тях нямаше ориентирана камера или обектив, нежно, само че доста дискретно допираха ръцете си. По всичко проличава, че романсът е първоначално си, разясниха светските хроникьори. Дамите, които бяха пристигнали на събитието във Врана, незабавно оцениха по достолепие визията на брюнета с посребрена брада – в грациозен тъмносин костюм, бяла риза без вратовръзка, само че с артистична алена кърпичка в горния джоб на сакото, която кореспондираше с акцентите в минитоалета на Ризова.

Любопитството и ползата към персоналния живот на Цветанка Ризова датират от дълго време, само че градусите им съществено скачат, откакто преди време тя се развежда с предприемача Анатоли Георгиев след двайсетгодишен брак. Вече някогашният брачен партньор, с който Ризова и до през днешния ден е в естествени човешки връзки, е повече от забавна персона – той е от най-образованите и способени фрагменти на тогавашния „ Балкантурист “, познавач на изкуствата, филантроп, колекционер, финансов съветник, съпрезидент в мощни търговски сдружения. Когато се срещат за първи път, Ризова е към момента напълно млада кореспондентка, прохождаща в политическия сектор, макар че е гореща културтрегерка и даже Деян Енев хвали авторските й стихове.

Според градските митове Ризова и Георгиев минават към флирт в нoщния бap нa xoтeл „ Caмoĸoв “ в Бopoвeц. Той незабавно впечатлява госпожицата с разсъдък и джентълменство, а по-късно и с дарбата да води „ долче вита “ измежду сивия пейзаж на София от началото на 90-те. А когато Анатоли пита засуканата брюнетка с какво се занимава, тя му отвръща, че е чиcтaчĸa, с цел да тества настройката му за устойчиво другарство. Георгиев, естествено, не се хваща нито за момент на тази въдица и продължава да ухажва Ризова. Женят се няколко години по-късно. Когато синът им Георги поотрасва, употребяват всяка отпуска за пътешествия по света. Неслучайно през днешния ден наследникът има дипломи от Англия и работи в ситито на Лондон.

След като избира свободата, Ризова се залюбва с доктор Веселин Йолов. Двамата се сближават около концерт на Маргарита Хранова – добра другарка на журналистката. Бързо откриват, че имат общи ползи – от музиката, през киното до спорта. Когато лекарят е свободен, постоянно вървят на спектакъл. Освен всичко друго анестезиологът е и страховит джентълмен, настояват всички, които са очевидци на галантните му маниери из столичните салони. Ризова даже позволява да бъдат снимани като двойка, което не е в стила й. Самата тя доста рядко театралничи за снимки, а още по-рядко дава изявленията, отдадени на личната й личност. Месеци наред в медийното пространство се носи слухът, че Цветанка и Веселин се канят да изслушат дружно Менделсон, само че в последна сметка не стигат до олтара.

Междувременно Ризова подмята, че в случай че фактически има женитба, то ще е на сина й, само че не разяснява аргументите за раздялата си с Веселин. Пак съгласно непотвърдена информация доктор Йолов отпътува на значима задача в Хърватия – и всеки продължава самичък по пътя си. А съгласно коридорните версии из Би Ти Ви единствените, които са наясно с душевните настройки и терзания на Ризова, са Антон Хекимян и Биляна Гавазова – тримата били приятелки и отвън „ дребното “ НДК. Дали Цветанка е решила, че по-младото гадже от Бяла Слатина с висок пост в Медицинския институт към Министерство на вътрешните работи не е за нея, може единствено да се гадае.

Има и друга версия за разлъката – задачите на лекаря из странство пристигнали допълнително на Ризова, която по никакъв начин не си пада по солови осъществявания за ваканции и забави. Като жена, която е наясно с цената си – постоянно по последна мода, в суперформа и стопански изцяло самостоятелна, Цветанка е извънредно придирчива към мъжа до себе си, безапелационни са в съсловието. Неслучайно настоящият й другар излъчва съществено самочувствие на човек, който може да си разреши връзка с известна журналистка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР