С чисто нов луксозен кемпер Дани Милев обикаля Европа. И

...
С чисто нов луксозен кемпер Дани Милев обикаля Европа. И
Коментари Харесай

Дани Милев: Биг Брадър ми купи кемпера

С чисто нов първокласен кемпер Дани Милев обикаля Европа. И е признателен на Биг Брадър за великодушния подарък, научи HotArena .

Музикантът, който предходната година бе един от участниците в шоуто си купил къщата на колела, откакто си получил хонорара. И без да се замисля вложил в първокласната облага.

„ Изплатиха ми хонорара от „ Биг Брадър ” и взех решение да си купя кемпер. Много е готино—спираш, където си поискаш, хвърляш си въдицата, къщата е с теб. Има си лична батерия, която създава ток, има баня, бойлер, печка, фризер. От много години си бленувам за това ”, споделя още Милев, който има личен бенд и прави музиката на множеството поп и фолк звезди.

„ С жена ми си организирахме един 6-дневен рейд из Гърция. Тръгнахме от Солун, през трите ръкава на Халкидики и стигнахме съвсем до Кавала.

На Неа Перамос улових неповторими риби, наречени скатове. ” , хвали се още Дани, който преди дни означи своя 50-годишен празник.

„ Казаха ми, че били доста вкусни. Веднага звъннах на началник Петров, с който бяхме дружно в къщата на „ Биг Брадър ”.

Той ми сподели, че се готви като калкан ”, споделя още Дани. Въпреки това музикантът решил да пусне рибите на независимост.

Но си дава обещание при първия комфортен случай да опита най-малко една.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР