С Чистите ръце - рецепта за здраве - събитие, което

...
С Чистите ръце - рецепта за здраве - събитие, което
Коментари Харесай

Едната мие другата...

С " Чистите ръце - рецепта за здраве " - събитие, което ще се организира през днешния ден, 15 октомври, ще бъде маркиран Световният ден за миенето на ръце в Старозагорско.
В читалище " Благоразумие - 1927 " в с. Калитиново, от 18:00 часа с песни, стихчета, рисунки и викторина деца и възрастни ще си напомнят по какъв начин е най-добре да се мият ръцете и за какво би трябвало да го вършат, с цел да не рискуват да се разболяват.
Инициатори на събитието са Фондация " Земя вечно " и Сдружение " Самаряни " със съдействието на Иван Костадинов, кмет на с. Калитиново. С финансовата поддръжка на " Сороптомист ", Фондация Лале, OAK Foundation то ще е част от международната осведомителна акция по стратегия " Силата на фамилията и общността ".
Световният ден за миенето на ръцете се отбелязва за 10-а поредна година, а задачата му е да се усъвършенства информираността на хората за успеваемостта и достъпността на миенето на ръцете с вода и сапун като средство за предотвратяване от болести и запазване на здравето и живота на индивида.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР