С червено хинду тика, намазано на челото му и шафраненозелен

...
С червено хинду тика, намазано на челото му и шафраненозелен
Коментари Харесай

Вътре в страхотната масова операция на индийската BJP

С алено хинду тика, намазано на челото му и шафраненозелен шал, завит към врата му, Димпъл Шривастава е подготвен за претрупан ден на акция с партията Bharatiya Janata на Нарендра Моди.

29-годишният партиен доброволец в Бопал, град на езера и дворци в централния индийски щат Мадхя Прадеш, се надява да подсигурява завръщането на Моди за исторически трети мандат на изборите, които стартират тази година седмица и в която съвсем 1 милиард души са регистрирани да гласоподават.

В Мадхя Прадеш партийни деятели като Шривастава получават всекидневен маршрут всяка заран посредством партийно приложение, наречено Sangathan (Организация). Техните задания могат да варират от подкрепяне с локални услуги като събиране на боклука до посещаване на най-малко пет къщи за чай с гласоподаватели.

„ Можем да разберем повече или по-малко кой не гласоподава [за BJP] и за какво, тъй че се концентрираме върху тях “, споделя деятелят, който по-късно би трябвало да качи фотоси в приложението, доказващи, че се е срещнал с еже...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР