С червени очи, отворена уста и изкривена гримаса, грейна Милко

...
С червени очи, отворена уста и изкривена гримаса, грейна Милко
Коментари Харесай

Милко Калайджиев: Аз съм извънземен!

С червени очи, отворена уста и изкривена мимика, блестна Милко Калайджиев на фотография в обществените мрежи. Мустак номер едно на републиката даже се пошегува, че не е от тази планета, видя HotArena .

„ Не съм от тази планета. Има нещо особено и бясно в мен ”, съобщи Милко пред другари.

Преди време по този начин се изказваха и за пророчицата Ванга, а явно тя не е единствената, пристигнала от друга планета по нашите земи.

Снимката на Милко провокира същински възторг, а шантавата му визия забавляваше много близки и другари на артистът. „ Луд си ”, „ Луд съм, да ”, бяха реплики разменени сред новото изобретение на свиленградчанина Мира и самия него.

Други консуматори напряко обявиха, че Милко е извънземен, само че не липсваха такива, които откриха и древен смисъл във визията му. Дори бикът на блузата му изглеждаше като изплувал от пъкъла.

Трети взеха решение, че музикантът може да се е почерпил. Още повече, че е добре прочут като познавач на узото.

Култът към Милко обаче не стопира с изказванията, че е извънземен. В общественото пространство се появиха и фотоси на незнаен мъж, който си е татуирал лицето му на корема си.

Веднага се появиха мнения, че евентуално безграничната обич към творчеството на изпълнителя от Свиленград е родила странния татус. Самият Милко просто се радва на националната обич на почитателите си.

В персонален проект артистът също има мотив да чества. Той е извънредно благополучен, защото единият от близнаците му—Антонио, реализира огромен триумф.
Малко прочут факт е, че младежът рисува. Милко се похвали, че след първата му галерия в Харманли изкупили всичките му картини. Докато стигнали до Любимец, към този момент нямало какво да се търгува.

Иначе наследниците на артиста съвсем не се прибират в Свиленград, защото учат в гимназията в Хасково последна година. „ Случва се по два месеца да не ги забележим, само че за Коледа ще се съберем всички дружно в къщи ”, разяснява още Калайджиев.

В момента изпълнителят работи по нова ария, която записва дружно с млад рапър. В задатък той издава, че тя ще бъде осъществена след Нова година.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР