С частни гардове и паник бутони ще се пазят вече

...
С частни гардове и паник бутони ще се пазят вече
Коментари Харесай

Частни гардове ще пазят Спешна помощ в Горна Оряховица след нападението

С частни гардове и паник бутони ще се пазят към този момент за медиците в Центъра за незабавна здравна помощ в Горна Оряховица. Физическата защита беше показана през днешния ден.

Това накара и чиновниците да отдръпват молбите си за овакантяване, които подадоха след следващия случай на нахлуване с юмруци над своя колежка.

На място в Спешна помощ защита ще има от 18.00 до 6.00 часа сутринта, като при спешни обстановки медиците ще могат да разчитат на два спомагателни екипа, които ще реагират незабавно на сигнали.

До няколко седмици се чака и в колите за спешна помощ да бъдат инсталирани паникбутони за бърз достъп до частната охранителна компания.

В началото на седмицата здравният министър Кирил Ананиев отпусна бюджет за назначение на защита в проблематичния център.

Фелдшерът Наталия Армянова беше нападната от майка на 5-месечно бебе, до момента в който подготвяла документи за превозването му до болничното заведение във Велико Търново. 35-годишната жена блъснала здравната работничка през лицето с телефона си, след което тя реши да напусне системата на опазването на здравето.

" През нощта пациенти блъскат вратата и чупят ключа вътре. Такива хора нямат обща просвета. Те идват тук да търсят помощ, а в същото време демонстрират експанзия ", описаха нейни сътрудници след случая.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР