С чаша сутрешно ароматно кафе и много добро настроение коалиция

...
С чаша сутрешно ароматно кафе и много добро настроение коалиция
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС в Бургас представи отбора си за изборите през април

С чаша утринно ароматно кафе и доста положително въодушевление коалиция ГЕРБ-СДС откри през днешния ден предизборната си акция в Бургас. Неформалната конюнктура и десетките посетители трансфораха на пръв взор сериозното събитие в приятна неделна среща с другари. 

Сред присъстващите бяха знакови за ГЕРБ и за Бургас имена – Ася Пеева, Стоян Гюзелев, Зорница Русинова, Константи Гребенаров, Атанаска Николова, Руслан Карагьозов, Румен Желев, Захарина Неделчева, както и кметовете от региона – Иван Жабов, Жельо Вардунски, Георги Лапчев, Георги Кенов. Гости на събитието бяха още съдружните сътрудници от СДС-Бургас – общинският ръководител адв. Иво Баев и регионалният водач Емил Кючуков.  

Отборът на обединението беше показан от две познати за Бургас лица – юристът Златина Дукова и телевизионният публицист Веселин Пренеров. 

За идните парламентарни избори на 2 април в бургаската листа на ГЕРБ-СДС са включени както разпознаваеми и потвърдени имена, по този начин и нови хора с впечатляваща биография. 

Водач още веднъж е енергийният специалист Жечо Станков. След него се подреждат досегашните му сътрудници от 48-то Народно заседание Любен Дилов, Галя Желязкова, Андрей Рунчев. Сред претендентите са още компютърен експерт, четирима лекари с разнообразни специалности, инженер, юрист, финансист, икономисти, мениджъри, представители на рибарската общественост, бизнеса и други  

„ Начело съм на тим от хора, които са готови, имат опита и силата да се борят и пазят дела, а нашата е – Бургас. Доказали сме, че това, което ни води в политиката, са дилемите, които ни слагат точно хората, избрали да живеят, работят и да отглеждат децата си тук – в района. Те са най-ценното за нас “, съобщи Станков.

Той акцентира, че е извънредно значимо да се резервира положителната връзка и да се работи интензивно с общините, тъй като точно те стоят най-близо до проблемите на хората. 

„ През последните две години видяхме какъв брой е значимо Бургас да има своите мощни покровители пред страната, с цел да може да не се отклонява от пътя си на развиване. Трябва да върнем стабилността и сигурността, че идеите на Бургас ще намерят мощната поддръжка на централната власт. Гарантите, че това ще се случи, сме ние “, сподели още Жечо Станков.



Според втория в листата – Любен Дилов, хората сега желаят „ някой да удари по масата, с цел да спре този безразсъден безпорядък, да се направи държавно управление, да се одобри бюджет и просто да има някакъв небосвод. Защото в такова положение на свободно рухване България не е била от доста години ”.

Областният координатор на ГЕРБ Иван Алексиев благодари на всички присъстващи, че са избрали да споделят неделната заран с тима на обединението и прикани на 2 април рационалните хора да гласоподават с номер 2. 

Обръщение към присъстващите направи и кметът на Бургас Димитър Николов. Той акцентира, че познава персонално всеки един от листата и има вяра в мощния тим на ГЕРБ-СДС. 

„ Време е да се стегнем. Аз ще ви задам един въпрос? По-добре ли стана в България, откогато ГЕРБ е надалеч от националното ръководство към този момент две години! По-добре ли живеем. По-добре ли се развиват българските общини и българските градове! Спряха! Нека сложим завършек на това безвремие. Познавам тези девойки  и момчета всеки един по настрана. Вярвам във лидера, имам вяра в качествата на шеф щаба и регионалният водач на ГЕРБ. Малко са хората, които съумяват да съчетаят в е един тим младостта, вероятността, упоритостта с опита, престижа, професионализма и устойчивостта. Именно тази амалгама за мен е рецептата на триумфа “, съобщи Николов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР