С чалма на главата и с каляска пристигна на бала

...
С чалма на главата и с каляска пристигна на бала
Коментари Харесай

С чалма на главата и с каляска пристигна абитуриент на бала си в Пловдив

С чалма на главата и с колесница дойде на бала зрелостникът Рашко от СУ "Найден Геров "в Пловдив

Появата му прикова погледите на присъстващите пред хотел "Тримонциум " предходната вечер, където честваха и зрелостниците и от Професионалната гимназия по превоз "Гоце Делчев ", предава "

"Рашко беше с чалма на главата, само че облечен в костюм. Учениците ни са изобретателни и истински ", изясни пред медията директорката на СУ "Найден Геров " Диана Гавазова. Училището е наричано още Столипиновската сорбона, защото се намира в най-големия етнически квартал на Пловдив.

"Тази година имахме 20 зрелостници, най-вече момчета, само че единствено 9 от тях взеха решение да отидат на бал. За сметка на това бяха доста атрактивни, забавляваха се от сърце ", сподели Гавазова.

Пищна руса госпожица с изумителна прическа също се появи на паркинга пред "Тримонциум ", където темпераментите зрелостници играеха кючеци. "Това момиче не е зрелостничка, а придружаваше приятеля си зрелостник, на който ще стане брачна половинка ", изясни директорката. До знойната госпожица е бъдещата ѝ свекърва, цялата окичена в злато.

Беше шокиращо, разясняват очевидци. И дефинират видяното като цялостен кич.

Баловете са в стихията си, като довечера в Пловдив ще честват зрелостниците от Английската, Руската и Търговската гимназия.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР