С чалга парти Ивет Горанова отпразнува олимпийската си титла. Златната

...
С чалга парти Ивет Горанова отпразнува олимпийската си титла. Златната
Коментари Харесай

Ивет Горанова отпразнува титлата с чалга! Олимпийската шампионка кара само на вода

С чалга празненство Ивет Горанова отпразнува олимпийската си купа. Златната ни медалистка по карате от конкуренцията в Токио отиде в известна фолкдискотека в Студентски град. Ивет беше в компанията на треньора си Ангел Ленков, като двамата не останаха дълго време незабелязани и незабавно бяха атакувани от почитатели за фотоси и подписи. От заведението се погрижиха Ивет да се почувства специфична и поздравите от диджея към нея не спираха да се сипят в авгyстовската нощ.

Талантливата ни спортистка се оказа същински експерт и не протяга ръка нито към алкохолни питиета, нито към към тютюневи произведения. Цяла вечер Горанова се забавлява, като пие само вода, като потвърждава, че купоните могат да се случват и без напивания. В наздравиците с вода се включва и треньорът й, като по този метод дават отличен образец на подрастващите, които „ избухват “ в чалготеката.

Ивет нееднократно е показвала фотоси в персоналния си профил в Инстаграм по какъв начин организира тежки тренировки, с цел да е във върхова форма, тъй че неверните изкушения нямат място в нейния живот. Тя даже с обич назовава залата за тренировки „ Офис “. Затова и появяването й в нощно заведение е изненадваща, като евентуално е желала да поотпусне малко душата след тежкия олимпийския цикъл, написа „ България Днес “.

„ Световното състезание е доста огромна мотивация, тъй като имам единствено трето място, само че то няма нищо общо с първото. Помни се единствено международният първенец. Както и олимпийският. Искам да стъпя и на този връх. Да знам, че съм покорила европейския, международния и олимпийския. След това мога да cпpa да се състезавам. Има време. Не желая да го мисля в този момент. Нещата ще си дойдат на мястото ", разкри идната си цел Горанова. Стискаме й палци и от сърце й желаем ycпex!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР