С бюджет в този вариант ни очаква зимата на Асен

...
С бюджет в този вариант ни очаква зимата на Асен
Коментари Харесай

Бойко плаши с Асен-Василева зима

С бюджет в този вид ни чака зимата на Асен Василев. Това сподели водачът на ГЕРБ от Пловдив. Попитан дали ще поддържа удължаването на актуалната макрорамка, той цитира думите на икономист от КТ “Подкрепа ”, твърдящ, че синдикатите не са получили подкрепа от Асен Василев, тогава финансов министър, за нарастване на минималната работна заплата. 

“Този бюджет имаше 200 гласа от ГЕРБ. Ние освен го подкрепихме, само че главната поддръжка за бизнеса беше напълно от нашите депутати ”, отговори Борисов и попита: “С какво се промени този бюджет за месец и половина, че ме питате дали ще го поддържа ”. 

Той сложи и въпрос би трябвало ли Асен Василев още веднъж да бъде финансов министър, в случай че “бюджетът му не може да се задържи и месец ”. 

Лидерът на ГЕРБ предложи още веднъж поддръжка за удължение на фискалната рамка за 2022, само че при едно изискване - писмена съглашение сред партиите, че ще се вършат промени по авансово уговорени пера. 

“Ние можем да подкрепим всичко в името на хората ”, съобщи Борисов. “Ако се съгласят на предлагането, ще ги подкрепим. Тръгнат ли да вършат нелепости - ще бъдат свалени, тъй като ние няма да се цапаме повече с тях ”, добави той.

Бойко Борисов сподели още, че е “оптимист ” за съставянето на държавно управление. “Като не се харесваме, слагаме един лист с това, което е значимо, поддържаме го и това е ”, заключи водачът на ГЕРБ. 
ТЕМА преди 21 часа 1759 преди 3 дни 1355 преди 3 дни 1595
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР