С бюджет от 9 811 300 лева ще разполага Община

...
С бюджет от 9 811 300 лева ще разполага Община
Коментари Харесай

Близо 10 млн. лв. е новият бюджет на Стрелча

С бюджет от 9 811 300 лв. ще разполага Община стрелча за тази година. Това стана ясно на изключително съвещание на градския съвет, на което финансовият документ бе признат с цялостно единогласие и позитивния избор на всички участвали 9 съветници, оповестиха от локалната администрация.

Участниците в сесията се сплотиха към мнението, че бюджетът за 2021г. е бюджет на растежа, уравновесен, с амбициозна финансова стратегия, напълно отговаряща на Управленската стратегия на община Стрелча за мандат 20219 - 2023г.

Общият размер на приходите в Бюджет 2021 година е 9 811 300 лв., от които доходи за делегирани от страната действия са в размер на 4 251 871 лв., а доходи за локални действия са в размер на 5 559 429 лв.. В същата рамка са и разноските, в това число тези по изброените пера.

За всяко кметство беше признат бюджет. Кметските наместници показаха удовлетворение от получените спомагателни средства за настоящи поправки и чакълиране на улици.

Според общото мнение този бюджет е крачка напред в развиването на общината. Чрез него ще бъдат изпълнени главните цели за просперитета й:
- Инвестиции за развиване и модернизиране на техническата инфраструктура и градската среда.
- Оптимално потребление на опциите на европейското финансиране през новия програмен интервал.
- Провеждане на дейна политика за развиване на туризма и основаване на добра бизнес среда за бизнесмените.
- Предоставяне на повече и по-качествени обществени услуги в областта на образованието, културата, обществените действия и опазването на здравето.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР