С бясна скорост, на една гума, хвърчат покрай малки деца

...
С бясна скорост, на една гума, хвърчат покрай малки деца
Коментари Харесай

Опасен инцидент в Петрич! 2-ма мотористи сътвориха истинско зрелище на алеята в парка! /Видео/

С гневна скорост, на една гума, хвърчат около дребни деца и майки с колички! Арестуваха ги. Оказаха се познайници на полицията от село Яворница

Опасен случай изправи на нокти петричани, избрали слънчевия ден за разходка през днешния ден. Двама мотористи безусловно нахлули с гневна скорост в парка на града, във време, в което по алеята се разхождали десетки майки с колички и дребни деца.

Единият от мотористите, евентуално вдъхновен от уплахата, която провокирал и вниманието, което приковал с появяването си, изправил тежката си машина на една гума и по този начин минал по цялата алея за смут на стотици очевидци. Незабавно е подаден сигнал в локалното полицейско ръководство и търсачите на мощни чувства, заплашили живота и здравето на играещи си в парка дребни деца и пешеходци, са задържани.

Оказали се познайници на полицията от село Яворница -Неджип, с прякор Бико и негов другар. Арестуван е и млад мъж, чийто мотор е управлявал един от нарушителите. Тримата са в ареста с полицейско задържане за 24 часа. Тествани са за алкохол и опиати, един от тях отказал тест, а дрегерът отчел 0. 75 промила алкохол у другия моторист.

Минути след задържането им в полицията се появил и бранителят им, петричкият юрист Велик Гогов, татко на малко дете, което разхожда постоянно на мястото, където клиентите му се вихрели през днешния ден, демонстрирайки недостижимост. Въпросът тук е, инцидентно ли със отбраната на мотористите се заел юрист Гогов, който бранеше и индивидът, потресъл преди дни обществеността в града, с канонадата от яйца към общинската постройка, по време на сесия на локалния парламент?!.

Утре задържаните ще бъдат вкарани в съда за дело по указа за битка с хулиганството. Петрич има горчив опит от сходно " дрифтиране ", преди години,когато 18-годишен, пилил гуми по петричките улици, опустоши и рани тежко трима младежи на автобусна спирка.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР