С бурни ръкопляскания и скандирания "Победа" жители на Пловдив посрещнаха

...
С бурни ръкопляскания и скандирания "Победа" жители на Пловдив посрещнаха
Коментари Харесай

Борисов за изказването на папата за мигрантите: Защо някои искат на всяко хубаво нещо да сложат по лъжица катран?

С бурни ръкопляскания и викания "Победа " поданици на Пловдив посрещнаха премиера Бойко Борисов. Заедно с него е и финансовият министър Владислав Горанов.

Пловдивчани помолиха за помощ Борисов по отношение на парк в квартал "Кършияка ", който е частна благосъстоятелност. Преди няколко дни министър председателят Борисов разгласи, че желае на място да обещае на недоволните, че частният терен ще бъде непокътнат и озеленен.

Премиерът поздрави всички жители с днешния празник.

Една от присъстващите помоли всички публицисти да се изместят, с цел да може да диша Бойко Борисов, а той съобщи с усмивка, че на всички може да каже нещо, само че не и на тях.

"Аз в София като кмет заварих същите неща, които през днешния ден са тук. Бяха си взели градинките ", подсети той. Пловдивчани желаеха от Борисов да им обещае да не изникне нов небостъргач в градинката. Той им изясни, че в случай че всичко е наред, ще бъде даден старт на ремонт на Околовръстното на Пловдив.

Насъбралите се благодариха на премиера, че е поканил папа Франциск в България. "Защо някои желаят на всяко хубаво нещо да сложат по лъжица катран? ", попита той. "Гледам, че в този момент папата разясняват, че споделил за мигранти. Защо желаят да опорочат и едно такова мощно политическо посещаване и за народа, и за хората, и за католиците? Едва ли не пристигнал да ни докара мигранти. А видяхме, че той се наведе, целуна на патриарха иконата. Веднага си облече дрехата, подарък от мен, с която служи и в този момент в Раковски. От нощес до момента всеки ден киселото мляко си спомня – най-вече това му харесва. В менюто му е единствено кисело мляко. Дайте да се радваме малко “, разяснява министър-председателят.

Преди да дойде в Пловдив министър председателят Бойко Борисов извърши обещанието си, обещано пред служащите на виадукта на Автомагистрала "Тракия ". Той мина през Вакарел, с цел да им занесе персонално печено агне по случай Гергьовден.

Зарадвани от непредвидения подарък, те го поканиха във фургона, с цел да се скрият от дъжда.

"Къде сте, Ники, Данчо? Влизайте вътре. Обещах оня ден и си извършвам думата. Да сте ми живи и здрави, цветущ празник! ", сподели им Борисов.

С Ники и Данчо той се срещна преди дни, когато инспектира работата на моста от автомагистралата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР