С БСП се обединихме около общи приоритети като голяма трудова

...
С БСП се обединихме около общи приоритети като голяма трудова
Коментари Харесай

Мая Манолова: С БСП се обединихме около общи приоритети. Ще бъдем категорична опозиция на ГЕРБ и ДПС

С Българска социалистическа партия се обединихме към общи цели като огромна трудова промяна в интерес на работещите, да бъдем безапелационна съпротива на всеки опит за връщане на ГЕРБ и Движение за права и свободи в ръководството на страната и въвличането на България във война. Това написа водачът на " Изправи се, България " Мая Манолова в персоналния си Фейсбук профил.

Ето какво още сподели още тя в обявата си в обществената мрежа.

Публикуваме текста без редакторска интервенция:

Днес от Изправи се България организирахме първата си среща с новото управление на Българска социалистическа партия за бъдещи общи дейности и за необятно обединяване на левите сили в страната.

Разпадът на политическата система е разпад на държавността. Необходимо е не просто обединяване на лявото, належащо е преосноваване. Длъжни сме да създадем това, което хората чакат най-вече от нас - основаването на мощен и виновен ляв фронт, който да върне естественото в България. Ще минат години и нашите наследници няма да се интересуват кой бил прав, кой - крив, а ще питат “Какво направихте, с цел да избегнете злополуката? "

С Българска социалистическа партия се обединихме към общи цели като огромна трудова промяна в интерес на работещите, да бъдем безапелационна съпротива на всеки опит за връщане на ГЕРБ и Движение за права и свободи в ръководството на страната и въвличането на България във война.

Получихме увещание от Борислав Гуцанов, ръководител на парламентарната група на Българска социалистическа партия, и Атанас Зафиров, краткотрайно изпълняващ функционалностите на ръководител на партията, че новото управление изрично е спряло безпринципната и братоубийствена война, която Корнелия Нинова водеше с президента до момента. Изправи се България и бъдещото обединяване ще продължим да поддържаме единствената останала постоянна и честна институция в лицето на президента Румен Радев.

Затова на 26 юли в Стара Загора ще подпишем абстрактен документ, върху който да стъпи бъдещото обединяване вляво, а на 27 юли ще се качим дружно на Бузлуджа!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР