С БСП работихме добре, но покрай промените в Изборния кодекс

...
С БСП работихме добре, но покрай промените в Изборния кодекс
Коментари Харесай

Никола Минчев: Ще решим за кабинет на малцинството след гласуването на Изборния кодекс

С Българска социалистическа партия работихме добре, само че около измененията в Изборния кодекс сред нас се появи известно опълчване. Това показа пред Нова телевизия някогашният ръководител на Народното събрание и сегашен народен представител от " Продължаваме промяната " (ПП) Никола Минчев.
Прочетете още
Минчев изясни, че концепцията за държавно управление на малцинството в коалиция с " Демократична България " е да се даде убеденост, че е допустимо да се работи в името на страната, тъй като " всички чакат постоянен кабинет ", както и да се избегнат нови предварителни избори.

На въпрос дали от Политическа партия е допустимо да ревизират проекта си за държавно управление на малцинството, в случай че хартиената бюлетина се върне, Минчев не се ангажира с съответен отговор, като посочи, че това ще се реши откакто мине гласуването на измененията в Изборния кодекс.

Мнозинството за връщането на хартиената бюлетина е налице, само че ще забележим какво ще се случи. Ще преценим дали ще остане концепцията за държавно управление на малцинството след гласуването на Изборния кодекс, разяснява депутатът.

Бившият ръководител на Народното събрание съобщи, че от Политическа партия нямат подготвен състав на кабинет, най-малкото тъй като вторият мандат още не е връчен, както и първият. Според него обаче не толкоз персоналният състав на възможното държавно управление е значимо, колкото напъните, които би трябвало да постави страната ни за участие в Еврозоната и Шенгенското пространство.

България би трябвало да направи всичко допустимо, с цел да влезе в Еврозоната и Шенген, тъй като това е пътят към по-добрия стандарт на живот, добави Никола Минчев.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР