с. Брест. Цецо Луканов ще бъде кмет на всички жители

...
с. Брест. Цецо Луканов ще бъде кмет на всички жители
Коментари Харесай

Цветан Цветанов в Брест: Цецо Луканов ще бъде кмет на всички жители на Брест

с. Брест. Цецо Луканов ще бъде кмет на всички поданици на Брест. Той няма да дели хората на тези, които са го подкрепили или не са го подкрепили. Неслучайно обичам да споделям, че в една акция не би трябвало да минаваме границата, с цел да запазим естествените си връзки и по-късно. Това съобщи зам.-председателят на ГЕРБ и ръководител на ПГ на партията Цветан Цветанов, който довечера взе участие в общоселско предизборно заседание в с. Брест (област Плевен), оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . В рамките на събитието Цветанов изрази своята поддръжка за претендента на ГЕРБ за кмет на с. Брест Цецо Луканов, който тази неделя ще взе участие в балотажа на частичните локални избори. В предизборната среща участваха още народните представители от ГЕРБ-Плевен Владислав Николов и Ралица Добрева, както и депутатът от „ Обединените патриоти “ Калин Поповски.
„ Уважавам извънредно доста Цецо Луканов, тъй като той в никакъв случай не е употребявал квалификации и обидни думи по адрес на своите съперници. Разбрах, че през вчерашния ден е имало друга предизборна среща с по-емоционално говорене и приповдигнат звук. Дори е имало политически нападки. Един път вечно в България да се научим да чуваме и другите отзиви “, прикани Цветан Цветанов и даде обещание, че както предишният път, по този начин и в този момент, няма да каже неприятна дума за политически конкурент на ГЕРБ и Цецо Луканов на балотажа.
Цветанов благодари на всички поданици на село Брест, които предходната неделя са упражнили конституционното си право да гласоподават. „ Само когато изразяваш своята гражданска позиция и си деен гражданин, по-късно може да изискваш за всичко, което си чул в акцията “, подсети той. „ Благодаря и на тези, които са дали своят вот за нашите съперници, че през днешния ден са тук също. Може би са пристигнали да чуят какво ще кажем и какво бихме могли да обещаем “, разяснява ръководителят на ПГ на ГЕРБ.
„ Аз поех един ангажимент на предходната ни среща, че ще бъда тук на всеки три месеца, с цел да приказваме за уговорките, които сме поели. Вие направихте по този начин, че аз да съм тук не след три месеца, а след три седмици “, съобщи Цветанов, като показа увереността си, че в неделя ГЕРБ ще чества крайната победа.
„ Благодаря на всички, които повярваха в мен. Убеден съм, че с поддръжката на всички ви село Брест ще получи заслуженото място в община Гулянци “, сподели на собствен ред претендентът на ГЕРБ за кмет на Брест Цецо Луканов. Той пое ангажимент към всички присъстващи като кмет да работи дружно с тях в името на едно по-добро бъдеще.
„ Ние сме уверени в успеха в неделя, тъй като отправихме положителни послания и даваме действителни обещания. Цецо потвърди, че с почтеност и воля може да бъде сполучлив кмет “, акцентира националният представител и регионален координатор на ГЕРБ-Плевен Владислав Николов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР