С богата програма, на 14 февруари във Враца ще бъде

...
С богата програма, на 14 февруари във Враца ще бъде
Коментари Харесай

Враца отбелязва Св. Валентин и Трифон Зарезан с богата програма

С богата стратегия, на 14 февруари във Враца ще бъде маркиран празникът Трифон Зарезан и Денят на влюбените Св. Валентин. Събитията бяха оповестени от заместник-кмета Александър Владимиров на брифинг с медиите. 
По традиция от 12:00 ч. в Етнографско-възрожденския комплекс „ Св. Софроний Врачански “ ще се пресъздаде националният бит по зарязване на лозите. Възстановката ще бъде показана от самодейците от НЧ „ Милин камък “ с. Мраморен. Участие в отбелязването на Деня на Св. Трифон ще вземе и ПТС „ Хемус “ при Община Враца. 
На 14 февруари пространството при Сувенирната палата ще е хазаин на редица събития. В 10:00 ч. ще бъде ситуирана шатра на доброволци от БЧК, които са планували разпределяне на валентинки и игри за двойки. В 11:00 ч., ще бъде обещано начало на благотворителен базар, проведен от младежите на Ротаракт за закупуване на просветителни игри за детски градини. В 12:30 ч. екипът на Младежкия център ще организира интензивности навън, измежду които тематични игри за жителите и гостите на града, тематична рамка за фотоси, разпределяне на балони валентинки и други По мотив празника, младежите ще украсят и дърво с червени сърца.
От 18:30 часа в Младежки дом, екипът на културната институция,  организира неон празненство под надпис „ Обещай ми обич “. 
14 февруари е и крайният период за предаване на творбите на участниците в 23-ти Национален лиричен конкурс „ Любовта “. Отличените създатели и наградените творби ще бъдат оповестени на 22 февруари.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР