С богата програма бе отбелязана 70-та годишнина на ПГ по

...
С богата програма бе отбелязана 70-та годишнина на ПГ по
Коментари Харесай

ПГ по МСС в Мездра отпразнува 70-годишния си юбилей /снимки/

С богата стратегия бе маркирана 70-та годишнина на ПГ по МСС в Мездра. Това стана през днешния ден в двора на учебното заведение, където възпитаници, учители и посетители на образователното заведение можеха да следят същинско зрелище, изпълнено с разнородни осъществявания.
Кметът на Мездра инж. Генади Събков поздрави някогашните и сегашни учители и възпитаници и им напомни, че зад тази 70-та годишнина се крие упорития труд на генерации мездренчани. Той добави още, че на учителите им следва голямата отговорност да продължат идващите 70 години с доста по-високо движение, да бъдат още по изобретателни и настоятелни.
Програмата продължи с разнообразни изяви, измежду които осъществяванията на вокална група „ Детски свят” и самостоятелното осъществяване на Борислава Стойменова с началник Анета Петкова. Атмосферата бе допълнена с осъществявания на танцов състав за национални танци към ПГ „ Алеко Константинов” и мажоретен състав към Център за поддръжка на личностното развити (ЦПЛР) с живописен началник Христинка Стоянова. Танцов състав за национални танци към читалище „ Просвета” с живописен началник Мирослав Аспарухов също зарадва публиката със своите осъществявания.
След музикалната част публиката имаше удоволствието да следи същинско бойно зрелище от Карате клуб „ Лотос” с треньор Василий Ковяр, както и съревнование по ръководство на автомобил.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР