С богата музикално-художествена програма днес бе поставено началото на новата

...
С богата музикално-художествена програма днес бе поставено началото на новата
Коментари Харесай

Откриха творческата година в Центъра за подкрепа за личностно развитие в Мездра

С богата музикално-художествена стратегия през днешния ден бе сложено началото на новата креативна образователна година в Центъра за поддръжка за личностно развиване в Мездра. Тържеството се състоя в залата за театрални изкуства в културната институция.
Програмата бе открита от възпитаниците на вокална група „ Детски свят “ с живописен началник Анета Петкова. Те извършиха песните „ Празник без лимити “ и „ За моята България “.
Малчуганите Рая и Нанси рецитираха част от есето „ Моят огън “. Малката Йоана Лиловска извърши песента „ Нека всеки каже мога “. Новото попълнение в Центъра за поддръжка за личностно развиване Борислава Стоименова изпя безконечния шлагер на Васил Найденов „ Междучасие “.
Танцова групировка „ Sunny Girls” с живописен началник Цветелина Цинцарска показаха няколко танца.
Тържеството приключи с доста дарове, игри и детски усмивки.
През актуалната образователна година в центъра ще работят 12 групи в областите „ Изкуство “ и „ Спорт “. Соня Цекова ще управлява 3 групи в направление „ Приказен свят “. Цецка Маринова ще оглави заниманията по изобразително изкуство. Христина Стоянова ще дава отговор за подготовката на мажоретния състав. Анета Петкова ще е живописен началник на вокална група, а Цветелина Цинцарска ще оглави заниманията по художествена гимнастика. Христина Стоянова ще управлява подготовката по спортна гимнастика. Галя Николова ще приготвя две групи по хандбал. Атанас Георгиев ще управлява заниманията по футбол на две групи, като негов асистент ще бъде Цветомир Събков.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР