С богата културна програма в Лом се отбелязва празникът на

...
С богата културна програма в Лом се отбелязва празникът на
Коментари Харесай

Вижте богатата културна програма за празника на Лом

С богата културна стратегия в Лом се отбелязва празникът на общината “Вяра, Надежда, Любов “, оповестиха от локалната администрация.
Изявите започнаха през днешния ден с мюзикъла за деца „ Котаракът Шарл “ по Шарл Перо на Националния музикален спектакъл „ Стефан Македонски “, като представлението беше от 11 часа в огромния салон на национално читалище „ Постоянство 1856 “.
Тази вечер от 18.30 часа на същото място музикалният спектакъл ще показа спектакъла „ Гала вечер на оперетата и мюзикъла “. Двете представления са безвъзмездни за публиката, прецизираха от локалната администрация.
На 13 септември от 19.30 часа на полигона в квартал „ Моминброд “ ще има концерт на духов оркестър Виво Монтана. На идната вечер на същото място ще се изяви изпълнителката Саша Сандра. Звездата на сръбската музика Халид Муслимович ще гостува на 15 септември, а на 16 септември е очакван концерт на фолк-изпълнителката Преслава. На самия празник на 17 септември концерт ще изнесе Николина Чакардъкова с Неврокопския танцов отбор. За петте концертни вечери община Лом е осигурила безвъзмезден автобусен транспорт до мястото на изявите, както и паркинг за леки коли. Всички концерти също са безвъзмездни за публиката.
Празничният ден 17 септември ще стартира с литургия и молебен за здравето и благоденствието на ломчани в катедралния храм „ Успение Богородично ”, която ще отслужи Негово Високопреосвещенство Видинският митрополит Даниил от 9 часа. В 11 часа в камерната зала на читалището е тържественото съвещание на Общинския съвет, на което с почетни звания ще бъдат удостоени заслужили жители, прецизираха от общината в Лом.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР