С близо двумесечно закъснение най-голямата организация на БСП в страната

...
С близо двумесечно закъснение най-голямата организация на БСП в страната
Коментари Харесай

Червените в София: Изборите бяха пълен провал на Позитано 20

С близо двумесечно забавяне най-голямата организация на Българска социалистическа партия в страната - тази в София, излезе със мнение, че предварителните парламентарни избори на 2 октомври са били пагубни за партията и че управлението на " Позитано " 20 тотално се е провалило. 

Ръководният орган на столичната организация на социалистите разпореди съответни задания за работа на другите комисии, препоръки и на групата на Българска социалистическа партия в СОС за да бъде реализирана смяна и да бъде усъвършенствано представянето на идните избори

 Градският съвет на Българска социалистическа партия оцени като извънредно незадоволителни резултатите в София от предварителните парламентарни избори на 2 октомври. Това стана на съвещание, на което бяха признати анализът за представянето на партията в столичните 23-ти, 24-ти и 25-ти МИР и препоръчаните от ръководителя на Българска социалистическа партия - София Иван Таков решения.

Като приемлива беше оценена работата на Градския и Районните предизборни щабове, на представителите на Българска социалистическа партия - София в РИК и СИК, на наблюдаващите и участниците в подготовката и провеждането на изборите, пишат от пресофиса на " Леге " 10. 

  " Петото място в София дефинира Българска социалистическа партия като второстепенна политическа мощ с благоприятни условия за поддръжка на политически конфигурации, само че без да има водеща и определяща роля в обществото и в същото време слага партията в извънредно неподходящи изходни позиции за бъдещите локални избори през есента на 2023 година, беше регистрирано в разбора. - Възможните нови предварителни парламентарни избори, както и идния след по-малко от година локален избор изискват коренна смяна на политическите послания и цялостна готовност на структурите на Българска социалистическа партия ".

 Градският съвет разпореди съответни задания за работа на другите комисии, както и на групата на " Българска социалистическа партия за България " в Столичния общински съвет за да бъде реализирана мечтаната смяна и да бъдат усъвършенствани резултатите на идните избори - вероятно предварителни парламентарни и локални.

На членовете на другите експертни препоръки, както и на групата в СОС, беше предоставено да стартират работа по тематики, свързани с политическата платформа на Българска социалистическа партия - София за локалните избори. На Районните организации беше сложена задача да обобщят и да изпратят в Градския съвет предложенията за промени в Програмата и Устава на Българска социалистическа партия, да дадат отзиви и оферти за промени и рационализация във действието на партията, както и да проведат полемики.

Градският съвет предложи и тематики на тези полемики, измежду които са " Българска социалистическа партия - партия на мира " и " Социалистическа не значи единствено обществена партия ". 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР